Michał Kowalski Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 wysoko nad czarne fale nad gęby buty dłonie wieża cytadela pewny błysk faros tu zdjęty zegar kalendarze gdzieś w komodzie oddycha i myśli się powoli bezpiecznie za murem śnieżnobiałej firanki fosą parapetowej donicy i mama cicha moja uśmiechnięta kłuje sernik wykałaczką z łzy jasnej ociera talerzyk [sub]Tekst był edytowany przez Michał Kowalski dnia 07-06-2004 20:02.[/sub]
Swietłana Mikołajewna Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Jest nastrój. Taki sielankowy, jak ten dom umiłowany... Najbardziej podoba mi się ten fragment:oddycha i myśli się powoli bezpiecznie za murem śnieżnobiałej firanki fosą parapetowej donicy Dalej też jest dobrze...tylko początek...nie widzę go... Buziaki.
Michał Kowalski Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję bardzo za poświęcony czas... a początek? jest szorstki i nieprzyjemny - a raczej wybijający się ponad szorstkość i brzydote pozdrawiam serdecznie
natalia Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 wiesz? tytuł mnie tu raczej nie przygnał, ale bardzo się cieszę, że zajrzałam, tu jest naprawdę przyjemnie :) posklejany raz z gryzących raz z miłych drobinek, ładnie. Serdecznie pozdrawiam Natalia
Mirosław_Serocki Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Wyrąbałbym natychmiast dwa ostatnie wersy. Pozdr.
Michał Kowalski Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dlaczegóż to Panie Mirku?
Michał Kowalski Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. miło mi to słyszeć, dziękuję Natalko pozdrawiam
Michał Kowalski Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki za tę opinie Ewo, szczególnie za początek: ) pozdrawiam
Roman Bezet Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Sorry za wtręt, ale - bo niepotrzebne są podwójne pointy, bo nie trzeba używac słowa "łza" żeby łzę u czytającego (np.) wywoływać. Spoko - Michale, dystans - wiesz :) pzdr. bezet
Marek Wieczorny Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Panie Michale! Rodzinny dom, Mama - niby tak mało, a jednak tak dużo. Serdecznie pozdrawiam Marek Wieczorny
Emilia Zone Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 dzień dobry :)) hmm.. ładny wiersz, przyjemny, ciepły chciałabym mieć takie wspomnienia.. taki azyl niestety muszę się zgodzić z Panami Mirosławem i Romanem dwa ostatnie wersy są zupełnie zbędne.. wiersz i bez nich pozostanie "spełniony" bez urazy Emilka
Michał Kowalski Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję za rade - nie jest Pan jak widac odosobniony w tej opinii - pomyśle nad tym pozdrawiam serdecznie
Michał Kowalski Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tak jak już napisałem -przemyśle tę wskazówkę - dziękuję za konstruktywną krytykę pozdrawiam Bogdanie
Michał Kowalski Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. miło, że Pan zaglądnął - dziękuję pozdrawiam serdecznie
Michał Kowalski Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ciesze sie, że napisalaś 'ciepły' - dziękuję serdecznie za komentarz pozdrawiam
Mirosław_Serocki Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Odpowiedź została udzielona, więc już nic więcej. Pozdr.
Marek Paprocki Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Czyżbyś sprawiał mamie kłopoty,skoro ociera łzy z talerzyka i w cichości znosi twoje wybryki poetyckie.Może wolała by,żebyś zajął się biznesem.
Marek Paprocki Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Czyżbyś sprawiał mamie kłopoty,skoro ociera łzy z talerzyka i w cichości znosi twoje wybryki poetyckie.Może wolała by,żebyś zajął się biznesem.
Witold_Adam_Rosołowski Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 dom Twój - Michale jak twierdza na skale powyżej twierdzy bezchnurne więzy z cichym spokojen rodzinnym domem serdeczne pozdrówko W_A_R
Olenka Janik Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Wiersz Pana czytam z rozrzwnieniem...i mi lezka zaszklila oko, a najwspanialsza koncowka wiersza... "i mama cicha moja uśmiechnięta kłuje sernik wykałaczką z łzy jasnej ociera talerzyk"
Rekomendowane odpowiedzi