Ludmiła M Opublikowano 13 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2008 Jestem studentka Socjologii i piszę prace na temat aktywności artystycznej. Gdyby ktoś znalazł czas i dobre chęci, zapraszam do wypełnienia ankiety. Jest ona oczywiście dobrowolna i anonimowa. Zostanie wykorzystana wyłącznie do celów naukowych. Wszelkie sugestie, propozycje zmian, uwagi odnośnie sensu i zrozumiałości pytań i odpowiedzi mile widziane. Link do ankiety: www.yoni.vdl.pl Kontakt: [email protected]
egzegeta Opublikowano 13 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2008 pozwoliłem sobie spełnić Twoją prośbę, ale na koniec ankiety, gdy wcisnąłem GŁOSUJ ukazał sie komunikat, że nie odpowiedziałem na jedno pytanie i wykonałem polecenie - KONTYNUUJ. Ale o dziwo - ukazała się ponownie ankieta, lecz zupełnie wyczyszczona. Niestety, nie mam tyle czasu, aby "ćwiczyć" ponownie wszystkie pytania i zrezygnowałem:( Pozdrawiam
Beenie M Opublikowano 13 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2008 Młodych naukowców trzeba wspierać - poszło i ode mnie, a co :]
Joanna_Soroka Opublikowano 13 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2008 Też wypełniłam, ale podobnie jak egzegeta nie wiem czy wszystko dobrze, bo po kontynuuj, czysta ankieta mi wyskoczyła. Ale jak nacisnęłam ten drugi przycisk gdzie jest statystyka, to wyszło, że bardzo jestem typowa :)))
Ludmiła M Opublikowano 13 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2008 Dziękuję wszystkim za wypełnienie ankiety. Po głosowaniu wyskakuje czysta ankieta, tak było ustawione. Jeśli się "czyści" przy niewypełnionych pytaniach, to jakiś problem z ciasteczkami. Dzięki za uwagi, postaram sie poprawić błędy :-)
Patryk_Nikodem Opublikowano 13 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. hahaha
kazelot Opublikowano 13 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ja mogę na piwo zaprosić (ankiety nie wypełnię ze względó ideologicznych - i tak bym w niej nakłamał :) )
Beenie M Opublikowano 14 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ja mogę na piwo zaprosić (ankiety nie wypełnię ze względó ideologicznych - i tak bym w niej nakłamał :) ) naukowców, czy mnie? ;]
Andrzej Ludwiczak Opublikowano 14 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2008 -wypełniłem, pozdrawiam. cyk
Minea Elizejska Opublikowano 14 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2008 Również wypełniłam. Życzę powodzenia, pozdrawiam. :)
Osjan Opublikowano 17 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2008 Liczba ankietowanych: n+ja Powodzenia życze:) (żadnych problemów nie było)
M._Krzywak Opublikowano 20 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2008 A też wypełniłem. Ale mało o sztuce, a dużo o jakiś towarzyskich relacjach przez kable.
Rekomendowane odpowiedzi