Ania_G. Opublikowano 4 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2008 poplyniesz tam gdzie rodza sie samotne wyspy tasuje wiatr wydmy ich plaz jasnie dziewiczych moglbys tresowac gluchy ich placz pod tnacym ostrzem szydery kotwic co tna swiety ten lad na cztery oby ten piach mial w sobie czar pysznej przygody tak krwawi brzeg targany wstecz liryczna fala oddychaj z nia daleko stad jak w tamten rejs do nikad niech ucza sie jak to jest byc samotna wyspa
Espena_Sway Opublikowano 4 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2008 Pani Aniu! po pierwsze, na przyszŁość proszę szanować czytelnika i wstawiać w tekście polskie znaki. jeśli chodzi o samą treśćpopŁyniesz tam gdzie rodzą się samotne wyspy tasuje wiatr niech uczą się jak to jest być samotną wyspą powyższe zdania mnie zainteresowaŁy, reszta to zwykŁy opis. czekam na następne wiersze. pozdrawiam Espena :)
Agata_Lebek Opublikowano 4 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dla mnie super :) Rozumiem, że jesteś daleko od domu i nie masz polskich liter, więc przepisałam jw. Pozdrawiam majowo ;)
Rachel_Grass Opublikowano 4 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2008 mam mieszane uczucia. z polskimi znakami wygląda oczywiście dużo, dużo lepiej. znalazłam kilka ciekawych myśli, ale też niezupełnie potrzebne dopowiedzenia, toteż ode mnie dziś +/-. pozdrawiam majowo.
lubię latawce Opublikowano 4 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2008 "oby ten piach miał w sobie czar pysznej przygody tak krwawi brzeg targany wstecz liryczną falą oddychaj z nią daleko stąd" a dla mnie ten fragment najbardziej interesujący, pierwsze dwa wersy też niczego sobie. ;o) czekam na kolejne.
Katarzyna Leoniewska Opublikowano 4 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2008 Troszkę za dużo opisowych przymiotników - ale jest jakiś wyraz, jakaś ostrość, co sprawia, że jednak chce się przy Twoim wierszu zatrzymać.
Rekomendowane odpowiedzi