Magnetowit_R. Opublikowano 3 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2008 Schlany na umór Prułem ją do granic sił Z przerwą na spadanie dźgałem jak na pacyfikacji krwawiła choć arabskie gówniary wcześnie dojrzewają w końcu wywaliłem cały magazynek na czerwone uda .... i zasalutowałem barwom sztandaru
Tali Maciej Opublikowano 3 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2008 jak dla mnie przekaz odrzucający, jednopłaszczyznowa gra skojarzeń jakoś nie tenteges mi ten wiersz pozdrawiam
egzegeta Opublikowano 3 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2008 "w końcu wywaliłem cały magazynek" ten wers - b. męski podoba mi się;) a erotyk jak by odbiegał od "standardu", bo w pacyfikacyjnej konwencji. Da się to lubić, choć coś bym tam wygładził...np. wielokropek i to krwawienie zbyteczne. Uwagi Macieja też zasadne. Pozdrawiam
Marusia aganiok Opublikowano 3 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2008 bo to nie jest standart, na pewno nie, ale takie patrzenie na "męską modę", która zaskakuje:)) Pozdrawiam:)))
Mr._Żubr Opublikowano 3 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2008 Lubię czasem przez przypadek trafić na wierszydło w takim klimacie. Jestem na tak, pozdrawiam.
Espena_Sway Opublikowano 4 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2008 hehe, dla mnie taki polewkowy wieszyk, czasami takie lubię :P technikalia Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. w takiej formie na + pozdrawiam Espena :)
egzegeta Opublikowano 4 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Panie Magnetowi R. to co Espenka, to je TO;) i radzę kupić;))
M.E.FIRCHO Opublikowano 4 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2008 tu się nie ma co obruszać na tematykę i zarzucać, że wiersz jednopłaszczyznowy, bo taki najwyraźniej miał być. Chwała tym, którzy umieją prowokować poezją na granicy, jednak jej nie przekraczając. Wielokropek zbędny. A wiersz na plus. pozdrawiam M.E.
Magnetowit_R. Opublikowano 4 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tenks wszystkim, Espenie za remixa, choć "choć" w remixie bez "krwawiła" czyni te wersy wyrwanymi z kontekstu. Eh, staram sie obruszyć, bo ostatnio głównie pochwały zbieram , a tu zadnego obruszenia czy protestu:( sztandaru nikt nie broni, zeby wzburzyć to chyba tematyka religijna albo co nie wiem.....;) pozdrawiam
Waldemar Talar Opublikowano 5 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tenks wszystkim, Espenie za remixa, choć "choć" w remixie bez "krwawiła" czyni te wersy wyrwanymi z kontekstu. Eh, staram sie obruszyć, bo ostatnio głównie pochwały zbieram , a tu zadnego obruszenia czy protestu:( sztandaru nikt nie broni, zeby wzburzyć to chyba tematyka religijna albo co nie wiem.....;) pozdrawiam i dalej będziesz zbierał - bo wiersz mocny jak cholera ci powiem strzał w dziesiątkę - zapachniało odwagą - duży plus za pomysł i realizacje. pozd.
Rekomendowane odpowiedzi