Foetus Opublikowano 23 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2008 proszę wejść za parawan, rozebrać się, nie oddychać. I. pół-nocnik, pół-księżyc zawieszony w ciężkim zapachu ziół. kto znał kiedyś cierpki smak plastiku? ich opary wchłaniały różowy nowotwór. bezsmak wzbija się do dziś, po wezgłowie łóżka. to charakterystyczne dla człowieka, po którym kupiłem to mieszkanie. II. po nim też odziedziczyłem alicję z zoo i impuls przepuszczania ciężarnych. starodawnym obyczajem, metalową uprząż wpinam w długie nogi i zwężone żyły lokatorki. i żyłem długo z wgłębieniem na długie nogi z blizną dziecka delikatnej urody. III. budzimy się w ten sam sposób: z kciukiem przyssanym do podniebienia. jeszcze młoda weszłaś za parawan, rozebrałaś się, wstrzymałaś oddech. w asymptotach zbitych z dwóch szorstkich desek, w związku z twoją leworęcznością, ksiądz już odprawił egzorcyzmy, z papierosem w zębach.
Marcin Gałkowski Opublikowano 23 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2008 coś tu jest, ale odchudziłbym, bo wizje całkiem ciekawe mieszają się z przeciętnymi. a lepiej mniej, ale dobrze. przynajmniej moim skromnym:) pozdrawiam
Pan poeta 2 Opublikowano 23 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2008 to prawda co wyżej, dobre momenty, i złe momenty. pozdr
Bianka 1 Opublikowano 24 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2008 Bardzo dobry wiersz; nic nie zmieniaj!; II-perła; pozdrawiam
Rehabilitate K. Cecherz Opublikowano 24 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2008 zajrzałeś w sam środek tak mogę cię podsumować wiersz bardzo dobry, błędów nie ma żadnych pozdr.
Bogdan Zdanowicz Opublikowano 25 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2008 Nie słucham tej muzyki, nie moja bajka. pzdr. b
JacekSojan Opublikowano 28 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. raczej sztuczne tworzywo, lakierowane zbyt grubo; J.S
Rekomendowane odpowiedzi