Pancolek Opublikowano 7 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2008 Pancuś gratuluje i informuje, że Espena Sway została laureatką konkursu "Sprostać wierszem". Jak talent, to talent :*
amerrozzo Opublikowano 7 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2008 Brawo!!! I to kolejny przykład, że org ma mocną ekipę ;-)
adolf Opublikowano 7 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2008 GRATULACJE ;-) ..to na tym .org to sam kwiat poetów polskich ;-) pozdrawiam
Rachel_Grass Opublikowano 7 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2008 brawo. to udowadnia, że nie jest źle :)
allena Opublikowano 7 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2008 ode mnie szczere gratulacje - lubię je składać:) a.
GASPAR_VAN_DER_SAR Opublikowano 7 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2008 gratulacje, Espena, gratulacje. szczerze :) Gaspar ;)
Jimmy_Jordan Opublikowano 7 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2008 No i rzecz jasna Jimmy się przyłącza konkretne czasy nastały! pozdrawiam Jimmy
Espena_Sway Opublikowano 7 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2008 Pancolek, amerrozzo, adolf, Rachel, Tomasz, allena, Gaspar, Jimmy cieszę się, że cieszycie się ze mną :D [wiem, że nie brzmi najlepiej], ale dziękuję Karolina :)
Gość Opublikowano 8 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2008 pamietam jak panna Espena wyzwala mnie od grafomanow zabralem sobie to do serca ale teraz gratuluje i zycze plodnosci przede wszystkim konkurs - hmm... swoja droga
Bogdan Zdanowicz Opublikowano 8 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2008 Grabka - grabki? ;) pzdr. b
Tali Maciej Opublikowano 8 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2008 a ja pamiętam pierwsze kwiecie espenki dziewuszka popracowała i proszę(-: gratulacje
Agnes Opublikowano 8 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2008 gratuluję. a co to był dokładnie za konkurs? pozdr. a
Espena_Sway Opublikowano 10 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2008 dziękuję każdemu z osobna orazWojtek - mnie też kiedyś różnie określali :P a propos muszę zaglądnąć jak tam postępy :)Tali Maciej - hehe początki byŁy baaardzo trudneAgnes - konkurs "Sprostać wierszem" pozdrawiam Espena :)
JacekSojan Opublikowano 11 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2008 ukłony dla laureatki i gratulacje - serdeczne! wytrwania! :) Jacek Sojan
Espena_Sway Opublikowano 13 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki :) teraz już mogę powiedzieć, że to wyróżnienie :P a dla ciekawskich - 321 zestawów dotarŁo na konkurs :P pozdrawiam Espena :)
Rekomendowane odpowiedzi