JacekSojan Opublikowano 22 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2007 Wszystkim na pozja.org/debiuty i każdemu z osobna życzę permanentnych natchnień, mądrych czytelników, i takiego życia, które by prześcignęło wyobraźnię, czyniąc wreszcie sztukę li tylko sztuką życia. Najlepszego! Jacek Sojan
Rafał_Leniar Opublikowano 22 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2007 Moja kartka świąteczna : [url]vvw.ru/foto2007/december/11/ecard.swf[/url] Z pozdrowieniami. _Leniar.
JacekSojan Opublikowano 22 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2007 kartka tamtegoroczna; ale co tam...zawsze aktualna! Bóg Ci zapłać, dobry Człowieku za dobre słowo i uśmiech; dziękuję! :)) Jacek Sojan
Rafał_Leniar Opublikowano 22 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Oj. Cyferka jedna nie halo :[ Wyszperałem z neta i wstawiłem, bo mi się ten renifer z gitarą podoba :D Pozdr.
Lilianna Szymochnik Opublikowano 22 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2007 www.kartki.wp.pl/kat,47,kid,2021,main,46,nowakartka.html?ticaid=150ac Ave!J.S
ava mirabell Opublikowano 22 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję, dołączam swoje nie mniej szczere i podaję dalej... a.m.
Wstrentny Opublikowano 22 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję, panie Jacku
Jimmy_Jordan Opublikowano 22 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2007 wcześnie Jacku zaczynasz, do wigili jeszcze dwa dni ;P wszystkiego naj pozdrawiam Jimmy
egzegeta Opublikowano 22 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2007 Panie Jacku najserdeczniej dziękuję za życzenia, które nie tylko świąteczne, a raczej ponadświąteczne; najbardziej zastanawia mnie "takie życie, które by prześcignęło wyobraźnię", bo jeśli oderwę je od sztuki, to nie wiem czy to tak dobrze; wtedy nie widzę miejsca dla marzeń, ale niech tam;)) Korzystając z tego świątecznego wątku całej forumowej rodzinie a zwłaszcza Panu życzę miłych, pogodnych dni i weny niekoniecznie permanentnej - chyba zbyt męcząca- najlepsza sinusoidalna:) z calego serca za dalekiej północy Wiktor Mazurkiewicz
Ewa_Kos Opublikowano 22 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2007 Witaj Jacku, dziekuję za życzenia, bo pewnie do mnie też były:))) Odwzajemniam - szczęśliwych i wesołych z całego serca życzę:))) EK
Messalin_Nagietka Opublikowano 22 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2007 wszystkim piszącym na tej ziemskiej bryle wierszokletom, prozaikom i tym co-o-tyle-o-ile Wesołych Świąt!!!! Jacku - pozwolisz dla Ciebie i wszystkich któych znam i jeszcze nie poznałem z ukłonikiem i pozdrówką MN
Jacek_Suchowicz Opublikowano 22 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2007 Szanowny Imienniku dziękuję i też życzę uchwyć wenę za kolana i polotu trochę dodaj tedy skrzydeł Ty dostaniesz i popłynie wierszem mowa :))) Serdeczne życzenia wszystkiego dobrego przede wszystkim zdrowia dla Ciebie i wszystkich czytelników Jacek
Mr.Suicide Opublikowano 23 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2007 dziękuję Panie Jacku za życzenia. natomiast ja chciałbym wszystkim orgowym obywatelom pożyczyć mnóstwa radości w nowym roku /oby przyniósł on jak najwięcej pomysłów na kolejne utwory, pobudził wyobraźnię do kreacji nowych obrazów i przyczynił się do poszerzenia słownictwa, którym to przecież poeta winien posługiwać się nienagannie/, ciepła bliskich, spokoju, ogłady, pomyślności, zdrowia i bla, bla, bla, pitu - pitu, trala, la, la, pupa. horns up and be without fear ! pozdrawiam.
zak stanisława Opublikowano 23 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2007 no i ja wreszcie mogę się dołączyć po miesiecznej nieobecności. Miło że trawfiłam od razu na miłe życzenia- Jacku. odwzajemniam Tobie tego samego i jeszcze zdrowia najlepszego, bo bez weny jakoś leci a bez zdrowa to i wena nie zajrzy przeto zdrowia zyczę wszystkim!kochanym orgowiczom!słonecznych poranków księżycowych wieczorów,cierpliwości i spokoju czyli Wesołych Świąt! Es
IN Opublikowano 23 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. i słowo stało się ciałem...;) ulepiłam dzisiaj tyle pierogów, że przechodzi to wszelkie pojęcie a z pewnością prześcignęło moją wyobraźnię ;) - Wesołych Świąt Jacku :))))
Lena Achmatowicz Opublikowano 24 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2007 pojadę po całości:) wszystkim orgowiczom życzę zdrowych i spokojnych świąt. oby w Nowym Roku wszystko się pięknie ułożyło. przynajmniej jak w bajce. serdecznie pozdrawiam Lenka Achmatowicz
Beenie M Opublikowano 24 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2007 Tobie, Jacku, autorowi tego wątku, oraz wszystkim, którzy tu zajrzą, życzę pięknych Świąt Bożego Narodzenia z uśmiechniętymi bombkami na zielonej choince, miłych zapachów, które chociaż na chwilę przeniosą w czas Świąt beztroskiego dzieciństwa oraz prezentów, które sprawią niekłamaną przyjemność. Niech wszystkie pozytywne wrażenia znajdą swoje miejsce w Waszych wierszach. Pozdrawiam i ściskam z Wrocławia :)))
Pancolek Opublikowano 24 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2007 Dziękuję, Panie Jacku. A ja od siebie jak u Oxyvii: Życzę Wam przede wszystkim miłości, która co chwilę rozsadza serce radością - tej rodzinnej, damsko-męskiej i 'życiowej'. Niech Wiara i Wasze dobre Gwiazdy prowadzą Was do szczęścia każdego dnia. Marcin Ch.
Rekomendowane odpowiedzi