Konstantinodos Opublikowano 7 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2007 kiedy nie umiałem jeszcze mówić pod okno przylatywaly ptaki rozmawiały w znanym mi języku choć imiona ich były tajemnicą dzis wiem że są to jaskółki rysujące klucze wiolinowe w ogrodzie a to o czym mówiły wtedy zniknęło w pierwszym moim słowie
Stefan_Rewiński Opublikowano 7 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2007 Dobre to jest, pozdrawiam, Stefan.
Dariusz Sokołowski Opublikowano 7 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2007 Bardzo ładny wierszyk. Pozdrawiam
Wstrentny Opublikowano 7 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ładne. dziecięca algebra - ósemka i ósemka jaskółka
Rafał_Leniar Opublikowano 8 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To, co wytłuściłem podoba mi się naj. Ogólnie - gratuluję pomysłu. Ciekawy koncept i dobre wykonanie. Drobiazgi kosmetycznie: w L2 - zamiast "przylatywaly" w L4 - "dzis" Pozdrawiam.
Messalin_Nagietka Opublikowano 9 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2007 tylko ładny, nic nie wnosi a jaskółki winieneś wiedzieć że mogą spowodować u dziecka choróbska, jeśli znajduje się w pobliżu MN
ava mirabell Opublikowano 9 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. do MN: gratuluję polotu. lekki jak ołowiany bębenek. pytają o ciebie na forum weterynaryjnym. do autora: świetny! kwintesencja prawdy o niepowetowanych stratach krainy niewinności na rzecz kroku w przyszłość.
Wstrentny Opublikowano 9 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. e tam. kwintesencją pozostaje pięć* starożytnych słów: "Wiem, że nic nie wiem" ukazujących mędrca, którego nabywana latami wiedza doprowadza do punktu wyjścia. niby po co Sokrates je wypowiedział? * a właściwie cztery: "scio me nihil scire"
JacekSojan Opublikowano 9 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2007 tylko te "klucze violinowe" takie poetyzujące zbyt...J.S
ava mirabell Opublikowano 9 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. pytasz po co? może z sympatii do Platona żeby ten mógł napisać"Dialogi"? a może właśnie odkryłeś prawdziwą przyczynę jego samobójczej śmierci? uff zagalopowałam się-pozdrawiam serdeczie. a.m.
Messalin_Nagietka Opublikowano 9 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. do MN: gratuluję polotu. lekki jak ołowiany bębenek. pytają o ciebie na forum weterynaryjnym. do autora: świetny! kwintesencja prawdy o niepowetowanych stratach krainy niewinności na rzecz kroku w przyszłość. Ava aleś Ty wyszurnięty www.poezja.org/debiuty/viewtopic.php?id=59526 tu też język zapomniany i ani krzty nie porównuj, jedynie zdobądź się na odwagę i nie klep głupot, ok? MN
Wstrentny Opublikowano 9 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. pytasz po co? może z sympatii do Platona żeby ten mógł napisać"Dialogi"? a może właśnie odkryłeś prawdziwą przyczynę jego samobójczej śmierci? uff zagalopowałam się-pozdrawiam serdeczie. a.m. zatoczył, przynajmniej tymi słowami, koło. te, które zatoczymy wszyscy - jeden prędzej, drugi później. równie serdecznie. ps. a co powiesz na moją miniaturkę? dziecięca algebra - ósemka i ósemka jaskółka powiedzmy, w kontekście ósemki jako (hi hi)... "zęba mądrości"?
ava mirabell Opublikowano 9 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. rozumiem, że odreagowujesz Wnuczka jednak potykasz się o własną poprzeczkę. wyluzuj, forum to nic osobistego, ok? a przy okazji... masz coś z tą zoologią. pozdrawiam - daleka od złośliwości...a.m.
ava mirabell Opublikowano 9 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. trafne, nie sposób się nie zgodzić. co do miniaturki: miniaturka, jak sama nazwa wskazuje ma mikro naturkę i tym nas ujmuje ma siłę rażenia mini intelektu od zęba po... głębię każdego defektu. ps. z biegu, specjalnie dla Ciebie. pozdrawiam. a.m.
Messalin_Nagietka Opublikowano 9 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. rozumiem, że odreagowujesz Wnuczka jednak potykasz się o własną poprzeczkę. wyluzuj, forum to nic osobistego, ok? a przy okazji... masz coś z tą zoologią. pozdrawiam - daleka od złośliwości...a.m. mam odreagowywać tego gościa od ściany? ech, zoologia czy nie - staram się by wiersz był o czymś - a nie tylko snem nie-do-po-wie-dzianym a luzowanie? spoko MN
Wstrentny Opublikowano 10 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. naprawdę takie to śliczne dla mnie?! czuję się jak w bajce Piękna i Wstrentny, z tym, że nie ma takiej opcji żebym na końcu zmienił się w pięknego Królewicza. smutne to i sprawiedliwe...
Tali Maciej Opublikowano 11 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2007 pomysł ciekawy, wykonanie nie bardzo czyli plus minus pozdrawiam
Justius Kroom Opublikowano 7 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2008 Ciągle ta retrospekcja, tęsknota za utraconym, naiwnie czystym dzieciństwem, niewinnością... - dobra, smutna miniatura Justius
Rekomendowane odpowiedzi