Mr._Żubr Opublikowano 12 Października 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Października 2007 instynkty zaspokajamy na szybkiego jemy pijemy oddy chamy i to od zawsze poczciwe przedłużanie gatunku gdy pojawia się koncepcja na nie to czemu ten poczciwy rytuał służy? to jest już tylko dla sztuki sztuka
Niewierny Tomasz Opublikowano 12 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2007 Ciekawe i sprawne, mnie się podoba, ale myślę, że bez drugiego "poczciwy". Pozdrawiam
Don_Kebabbo Opublikowano 13 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2007 to jest już tylko dla sztuki sztuka i takie sztuczki, że nie ma sztuczki ;) Pozdrawiam. PS. Podzielam zdanie Tomasza na temat drugiego "poczciwego".
Pancolek Opublikowano 13 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2007 Koniecznie wywalić któregoś poczciwca, bo czyta się jakby Ci słów brakło ;)) Podoba się, bo wyraża coś; zarówno formą, jak i treścią. Wiel/uśmiechu!
Anna Siedem Opublikowano 13 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2007 Podoba mi się taka sztuka dla sztuki :)
zak stanisława Opublikowano 13 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2007 czemu służy? to ty nie wiesz? :)))) taki duży chłopiec - żartuję oczywiście. dobre Zubrze! serdeczności ES
Magnetowit_R. Opublikowano 13 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2007 dore....zastanawia mnie jedynie czy to "yulko" czy "aż";)
Magnetowit_R. Opublikowano 14 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2007 przepraszam za literówki, na wybiegu z chaty pisane. dobre, i tylko miało być oczywiście:)
Mr._Żubr Opublikowano 14 Października 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Października 2007 I mnie się sztuka dla sztuki podoba:) A co do poczciwości mojej biednej, mnie pasuje. Ale, gdyby ją wywalać, to wywalić tak po prostu, czy może czymś zastąpić?
Mr.Suicide Opublikowano 14 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2007 jasne, że zastąpić. zastanawiam się czy nie byłoby lepiej, jakbyś pozbył się ostatniej strofy. frazę 'sztuka dla sztuki' mamy w tytule. pytanie jako pointa mogłoby być ciekawszym rozwiązaniem. odbiorca miałby większe pole do interpretacji. zdaje mi się, że już czytałem ten wiersz. wcześniej mi się podobał i zdania nie zmieniam. pozdrawiam.
Fagot Opublikowano 15 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2007 Jak człowiek za szybko wszystko robi to się może wrzodów albo nerwicy nabawić :-) A co do wiersza: dobry i tyle Pozdrawiam
czarny kapucynek Opublikowano 8 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. poczciwosci jest albo za duzo, albo za malo. to tyle ode mnie. ogolnie, ladnie;)
czarny kapucynek Opublikowano 8 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ups, przepraszam, moim zamiarem bylo zacytowac wlasnie te wypowiedz. sorry, raz jeszcze.
Mona Liza Opublikowano 6 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2007 Podoba się. Nawet bardzo. Aczkolwiek ten pomysł z wywaleniem końcówki też mi się podoba. trochę spóźniona, ale pozdrawiam:)
mateusz_z_miasta Opublikowano 2 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2008 nie kupuję. nie badzmy na litosc Boska nowoczesni...
Mr._Żubr Opublikowano 3 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2008 Dlaczego nie? Osobiście uważam, że lepiej być nowoczesnym, poszukiwać, niż klepać pseudoromantyczne napuszone rymowanki o pierdołach. Dzięki za opinię, pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi