seweryna żuryńska Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 zapomniałam smaku twych pieszczot uleciały pochwycić nie zdołam jeszcze ciało cichutko szepcze trwa w okowach zapomniałam dłoni uśmiechu i zamglenia po kraj rozkoszy zanurzenia w radość oddechu śpiewu nocy zapomniałam oczu nad sobą i oddania po ciał nasycenie spowijania w miłość bzową dusz istnienie
natalia Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 chyba jednak nie zapomniałaś niezwykle przyjemny wierszyk Seweryno, czytając czułam się otoczana lekkim wiosennym wiatrem, ech i ta bzowa miłość... śliczna. Serdecznie pozdrawiam Natalia
Mar_tula Joppulkowa Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 nie zapomina się takich rzeczy!! nigdy!! przenigdy!! ..wiersz więc mimo absurdu (moim zdaniem) możliwości zapomnienia.. oceniam bardzo pozytywnie.. :) a Tobie Droga Autorko radzę sobie przypomnieć ;)
Tadeusz_Hutkowski Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Jak wiadomo , bardzo lubię takie klimaty ... Podoba mi się wiersz ( lepiej bez ostatniego wersu ) Serdecznie pozdrawiam i życzę miłego dnia Tadeusz
Marek Wieczorny Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Pani Seweryno! Wiersz piękny i piękne wyznanie Kobiety. To prawda, że szuka się w pamięci tych jednych, jedynych oczu nad sobą, bo mogą one być tu i teraz, ale nie takie jak dawniej. Serdecznie pozdrawiam Marek Wieczorny
Joanna_W. Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Szkoda, że zapominanie nie jest zapomnieniem w bzach. Śliczny wiersz. A.
Zbigniew Wilk Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Śliczny, nastrojowy ujmuje najwyższe doznania, które chcemy zapamiętać. Wierszem tym uzmysławiasz sobie i innym jak bardzo rozpamietujesz te chwile by nie zapomnieć. Serdecznie Cię pozdrawiam, ach bym zapomniał, zabrałem sobie Twój wiersz.
Rekomendowane odpowiedzi