Pancolek Opublikowano 7 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2007 nie wypada być ciągle tą od jęków i refleksji o drżeniach czasami zmienia się wszystko czyli nic z dylematem co po orgazmach które zwykły odbierać nam władzę nad nami słyszę widmo biadolenia o rażącym nieporozumieniu mylnych znakach zawielemyśleniu a życie i tak ma dwa kresy
zak stanisława Opublikowano 7 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2007 z dylematem co po orgazmach które zwykły odbierać władzę---bez nam? nad nami interesują mnie już nie tak te orgazmy co to... ale te dwa kresy życia... to początek i koniec? dobrzes to wykombinował Pan colku pozdrawiam ciepło ES
Marlett_oraz_Sosna Opublikowano 7 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pancolku! ''nam ''- do wycięcia. ''zawielomyślenie'' jest dobre:)) PozdrawiaMy plusowo:)))
Pancolek Opublikowano 7 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Września 2007 Pani Stasiu; ten wiersz jest w fazie embrionalnej :) proszę wybaczyć bezsensowne użycie słowa 'orgazm', ale myślę intensywnie jakby lepiej ten zabieg uzasadnić. Dziękuję za zdanie o nim! Pancolek :)) Marianno; rozumiem, ze to mało pochlebna opinia, ale ta ironia potrzebna? Marletko i Adamie; dziękuję Wam strasznie! :) w tajemnicy powiem, że ostatnio Wasze wspólne wiersze mi się najbardziej podobają :))) Pozdrawiam!
Mr._Żubr Opublikowano 7 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2007 Ja to bym tak:z dylematem co po orgazmach które zwykły odbierać władzę ...i starczy. Bez nam, bez nad nami. Takie niedopowiedzenie bym zostawił. Reszta może zostać, jestem na tak. Pozdrawiam.
Olesia Apropos Opublikowano 7 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2007 nie wypada być ciągle tą od jęków i refleksji o drżeniach czasami zmienia się wszystko na nic co ty na taką zmianeczkę?:)z dylematem co po orgazmach które zwykły odbierać władzę nad nami za dużo namsłyszę widmo biadolenia o rażącym nieporozumieniu mylnych znakach zawielemyśleniu nie przemawia do mnie to biadolenie, ale nie mam pomysłu na to, co mogło by przemówić;p myślę, że ta płońta na końcu to chyba z innego wierszyka albo z braku laku (?) a tytuł? big bang:D
HAYQ Opublikowano 7 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2007 Zgadzam się z Mr. Żubrem, też bym tutaj zakończył ale jeszcze jedna rzecz - albo "które", albo "co" - z czegoś chyba trzeba zrezygnować, bo jedno wyklucza drugie, a raczej jest powieleniem tej samej/tych samych myśli. Pozdrawiam
Pancolek Opublikowano 8 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Września 2007 Dzie wuszko; bardzo dziękuję za oględziny i opinię! A pointa już w pamięci ląduje w kosmosie :) Poddam ją albo kosmetyce, albo generalnemu remontowi- zobaczymy :) Pozdrawiam cieplutko! Żuberku; dziękuję za komentarz i 'takowanie'. Faktycznie ta zmiana jest dobrą propozycją :) Jeszcze podumam, a na razie pozdrawiam plusowo w P :) Olesio; wielkie dzięki za wysiłek :) rzeczywiście na zgrabne skończenie zabrakło mi weny; ale obiecuję poprawę. Jeśli chodzi o 'na nic' - pomyślę, bo w sumie sens jest podobny :) Big Bang czyli że ustrzelony czy jak kulą w płot? :D Pozdrawiam! Hayq'u: tzn. 'co' odnosi się do sytuacji po tych nieszczęsnych orgazmach (pytanie retoryczne), zaś 'które' mają funkcję stricte opisową. Niemniej zastanowię się, czy aby na pewno coś tu nie zgrzyta :) Bardzo dziękuję za rady i pozdrawiam! Pancolek
ksiazkowy mol Opublikowano 9 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2007 czytam, czytam i oczom nie wierzę , fajnie to ująłeś pozdrawiam jola :) ( nie wiarstwo ma inne podłoże )
Pancolek Opublikowano 9 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Września 2007 Jolu, wielkie dzięki że zajrzałaś i zostawiłaś pozytywa :)) A co za podłoże przeszkadza oczom uwierzyć? ;))
Judyt Opublikowano 10 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2007 jakoś trochę tutaj smutkiem powiało, może mylnie doglądnęłam, ale kobiece usta widoczne, pozdrawiam
Pancolek Opublikowano 10 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Września 2007 Judytko, miało powiać :) a jeśli uchwyciłem chociaż w najmniejszym stopniu problem kobiecych obaw w moim gniotku, to jestem bardzo, bardzo szczęśliwy :) Dziękuję za zajrzenie. Pozdrawiam! Pancolek
Judyt Opublikowano 10 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a proszę :) z każdego "gniotka" można coś wyłuskać, również pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi