Beenie M Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2007 są też zalety zdrajczyni ona z d raj czyni
tadmi Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2007 i nieważne, która strona zadowolona, kiedy d jest już dobrze skrojona :D
Dariusz Sokołowski Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2007 -Droga Pani, ja w k fest y ji homofonu? -czego? homonima! -a jak ni ma to d. pa
Ewa_Kos Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2007 no, ładnie:) aż język swędzi, aby dopowiedzieć, a ręka by wziąć szable w d łoń. No pomyślała sobie, pomyślała i napisała ładnie:)))) Pozdrawiam od Kosów:)))
HAYQ Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2007 świetnie, zgrabnie, krótko :))) i śmiesznie Pozdrawiam
egzegeta Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Beenie przecie to nie homonim. Dlatego treść dowcipna powinna zostać, ale tytuł zmień. Pozdr.
Ewa Maria Gomez Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Podpisuję się pod komentarzami przedmówców. Bardzo sympatyczny wierszyk. Pozdrawiam.
Nata_Kruk Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2007 No tak, tylko dopisać...:)) Zabawnie wyszło, przypomniały mi się smaczne kąski Daniela Naborowskiego. Pozdrawiam Beenie... :)
Marlett Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Beenie! wesoło się zrobiło, ...a zdar ajca? PozdrawiaM
Ewa Jaworowska Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Humor mi poprawiłaś :)
Messalin_Nagietka Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2007 chcesz mieć co ma czarodziej? no co? czar odziej, hihihihihihihi fajna zabawa Beenie M
Mr.Suicide Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2007 ciekawie Beenie M. mnie też poprawiło humor :) pozdrawiam.
Beenie M Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Tadmi tak to jakoś zwykle bywa gdy strona zabawia stronę nieważne która krojona gdy obie zadowolone :DDariusz Sokołowski znaczy ni ma homonima lecz homofon słowa trzyma :)Ewa Kos język swędzi świerzbi ręka Kos już gęsie pióro moczy ani się nie obejrzymy jak wierszykiem nas zaskoczy :)Don Kebabbo mina jak widać zadowolona miło zobaczyć tu uśmiech Dona :) Dzie wuszka zrobili zdrajcy siano z d rajcy :)HAYQ wiesz miły HAYQ co ja ci powiem fajnie że jesteś a śmiech to zdrowie :)Egzegeta za późno Egze na zmiany już tytuł pozamiatany homonim miast homofona wiesz jestem niedouczona :) Ewa Maria Gomez ja Ciebie również pozdrawiam i znaczek uśmiechu wstawiam :)Nata Kruk miało być zabawnie bo wesołość lubię chciałabym się znaleźć u Daniela w klubie ;)Marlett ma być wesoło niech świat pięknieje robi się cieplej gdy człek się śmieje :)Ewa Jaworowska to wielka gratka humor poprawić skusić na wizytę słowem rozbawić :)Alter Net że się podoba bardzo mnie raduje w moich wypocinach mało kto gustuje :)Messalin Nagietka w Ciechanowie czarodzieje pewnie Ciebie czar odzieje :)Mr Suicide a dobry humor szczególnie z rana zapewniam lepszy niźli śmietana :) Cieszy mnie, że tym mini wywołałam chociaż cień uśmiechu. Dziękuję, pozdrawiam, cmokam wszystkich. Fajnie, że wdepnęliście do mnie :)))
Boskie Kalosze Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Inspirujące. Aż mnie podkusiło pociągnąć to troszkę ;) Zdrada Mąż miał już swoje lata, żona nie, zatem lata. Prosił ją pewien majtek:Przychodź do mnie bez majtek? więc ta: Mężu, w niedzielę łoża z tobą nie dzielę! Mąż: Cóż...idź! - żonę puszcza, ta rada mu się puszcza i majtka na pokładzie co niedziela po kładzie, szepcąc: No to szach... i mat... pośród okrętowych mat. W końcu mąż miał dość tych przejść i na tamten świat chciał przejść:Pewna bądź, iż w tym stanie zaraz mi się coś stanie - (tu przełożył sznur przez ryj)pod kimś innym dołki ryj! rzekł, a wiatraczka śmigło przed oczami mu śmigło i poniosło wkoło wieść, że już nie chciał życia wieść.
Beenie M Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Inspirujące. Aż mnie podkusiło pociągnąć to troszkę ;) Zdrada Mąż miał już swoje lata, żona nie, zatem lata. Prosił ją pewien majtek:Przychodź do mnie bez majtek? więc ta: Mężu, w niedzielę łoża z tobą nie dzielę! Mąż: Cóż...idź! - żonę puszcza, ta rada mu się puszcza i majtka na pokładzie co niedziela po kładzie, szepcąc: No to szach... i mat... pośród okrętowych mat. W końcu mąż miał dość tych przejść i na tamten świat chciał przejść:Pewna bądź, iż w tym stanie zaraz mi się coś stanie - (tu przełożył sznur przez ryj)pod kimś innym dołki ryj! rzekł, a wiatraczka śmigło przed oczami mu śmigło i poniosło wkoło wieść, że już nie chciał życia wieść. ładne mi troszkę - superaśne!!! pozdrawiam serdecznie :)))
Boskie Kalosze Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ładne? Pewnie dlatego, bo przeczytało ładniejsze i też się wystroiło jak umie :-)
zak stanisława Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2007 każda d ma to do siebie, że nawet na cudzej czuje się jak w niebie, cmokES Benitko!!!!!
amerrozzo Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Witam. Rzadko bywam na forum, bo mam problemy techniczne, ale pojawiam się pod Pani tekstem, aby wyrazić swoją aprobatę dla takich tworów. Jak najbardziej na TAK. A jeszcze to de daje tyle możliwości interpretacyjnych, że głowa mała. Zastanawiam się tylko nad tytułem: homonim? Może się nie znam tak dokładnie, ale homonim byłby wtedy, gdyby w tekście było dwa razy "zdrajczyni" pisane razem. "Z d raj czyni" to 4 słowa. Nawet brzmi inaczej, bo przecież d się czyta jako "dy" lub "de" (to pierwsze z mowy potocznej). Tylko marudzę, czy to jednak Pani błąd? Pozdrawiam serdecznie.
Beenie M Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Boskie Kalosze Proszę mi się tu nie licytować, Boskie Kalosze nie muszą być skromne, już sama nazwa na coś zezwala ;)Żak Stanisława Dużo prawdy w tym co napisałaś, widać żeś człek nie w ciemię bity ;)Amerrozzo Tak, masz rację, absolutnie nie marudzisz. To mój błąd, który dostrzegł, już jako pierwszy, Dariusz Sokołowski, a zaraz za Nim dezaprobatę swoją wyraził uważny Egzegeta. To jest homofon, nima homonima :))) Tytuł może zmienić tylko admin, i to jego muszę poprosić o korektę. Aha i na przyszłość, bardzo proszę bez Pani Ok.? Mam nadzieję, że i Tobie nie przeszkadza, że pominęłam Pana Pozdrawiam serdecznie i dziękuję za komentarze.
Rekomendowane odpowiedzi