IN Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2007 pan zapomniał dziś, proszę pana pocałować mnie z rana teraz coś drga we mnie i płacze oooooo… nie wybaczę… w sercu gwóźdź, no patrz jaka rana i to przez pana - proszę pana!
Beenie M Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2007 nie pocałował i nie przytulił ni dobrym słowem dziś nie rozczulił jutro gdy zechce przychylić tęczy będzie za późno ktoś go wyręczy ;)
Alicja Czekaj Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ale pan przyjdzie znów tu wieczorem, Uśmiechem skryje złowieszcze oczy, Od pocałunków usta chore, zamienią złość w grzech przeuroczy. w sercu miód, to rzecz dobrze znana i to przez pana - proszę pana! :P
Marlett Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2007 INko! pan zapomniał , proszę pana pocałować mnie dziś z rana ach! ja też bym nie wybaczyła...:)))
Judyt Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2007 In od razu przyszło na myśl mi jak tylko zerknęłam na tytuł: "proszę pana, proszę pana zaszła u nas wielka zmiania, moja starsza siostra Bronka zamieniła się w skowronka siedzi cały dzień na bruku i powtarza kuku kuku(...)" ;) itd. nie pamiętam dalej opowiastki, pozdrawiam nocnie
Mr.Suicide Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2007 bezczelny Inko ten Twój pan ! żeby nie pocałować z rana ?! jak on tak w ogóle był śmiał ? jeśli on tak postępuje - uczuć Ci nie okazuje to od dziś godny jest miana zacnego pana barana ! pozdrawiam, Inko ;)
Mr._Żubr Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2007 a mnie moja Pani dzień w dzień tym rani że nie całuje z rana kto wychodzi na barana?
tadmi Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Może warto pobawić się z rytmem? :D
IN Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2007 nie! nie będę czekać do jutra co mi tam - lakiery i futra tylko wezmę: fumy i dąsy NIE-przewertowane anonse zaczęty przez ciebie kryminał (o, jak pięknie rzednie ci mina) i nie licz na żadną kolację bo wybywam… na emigrację wewnętrzną, do drugiego pokoju i lepiej mnie zostaw w spokoju! Beenie - pilnie poszukiwany nienadużywany którego nie męczy bieganie po tęczy Alicjo- oprócz zaciemnienia noc niewiele zmienia ;) Marlett - nigdy w życiu! ;) Judyt - to musowo była kłamczucha ;) Mister - z mianem czy bez - baranem jest! ;) Panie Żubrze - niedobrze... zamiast szukać barana, bierz się do całowania ;) tadmi - rytmemblus ?;) pozdrawiam Wszystkich rythm and bluesowo ;) hej, :)))
IN Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. znaczy - hurtem, jak sobie przypomni? aaaa.... nie ma mowy! ;)))
zak stanisława Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2007 mój pan ka też o całusy nie dba ni z wieczora, ani z rana nie całuje mnie, kochana jeszcze powiem ci na ucho że uchodzi to na sucho mu - co ja na to ? buuuuuuu cmoook w samo narzekadło.....;)))
IN Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Stanka! tłumaczyłam blondynce, że przesadza i w końcu źle na tym wyjdzie ale przecież wiesz, że ona mnie nie słucha, bo jest zaimpregnowana ;) jednak trzeba będzie ją przefarbować, innej rady nie widzę :)))
ksiazkowy mol Opublikowano 2 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2007 ajć cóż za pan zapominalski ;) na ++++++ pozdrawiam jola :)
Rekomendowane odpowiedzi