Marlett Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2007 drżę jak krucha wierzba każdy dzień w osobny listek zwijam schowam do ciepłej kieszeni wewnętrznej –tak jest bezpiecznie nie patrz stale przez okno zacznij wić gniazdo w dolinie wysokich traw nie ugnie cisza nim się staniemy pragnieniem czas przed nami się ukrył jeszcze do snu nie kołysz
Czarna Perła Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2007 ze strony technicznej sie nie znam, ale bardzo ładnie nastrowjowo. podoba mi się cz.p.
Piotr_Jasiński Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Zawsze mi się wydawało że to osiki drżą :)))) Całość jak zwykle, a puenta - zmysłowa. Pozdrawiam
Pancolek Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Ten wiersz jest tutaj tylko z powodu limitu na P :)) Nie ma żadnych wadliwych detali-gotowiec i tyle. Wstrzymam się z oceną w oczekiwaniu na P :) Pancolek
Mr._Żubr Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Dobre. Może zamiast do 'warsztatu' trzeba było do 'gotowych'? W końcu nazwa działu coś sugeruje. A jeśli twierdzisz, że wiersz ten wymaga poprawek, to gratuluję samokrytycyzmu:) Pozdrawiam
Marlett Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Perło! Bardzo dziękuję za ciepłe słowa:)) Serdeczności.
Marlett Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pierre! Oczywiście, nie mylisz się , osiki drżą. Ale jeśli ''krucha wierzba'' -ma prawo drżeć..:) ..a poza tym osika to gatunek drzewa należący do rodziny wierzbowatych. Wielkie dzięki.PozdrawiaM.
IN Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2007 drżę jak krucha wierzba każdy dzień w osobny listek zwijam... jeszcze do snu nie kołysz ładna "klamra"... nastrojowo, i tęsknie, :) ale też się czepnę ;) - chowanie x2, (może jedno nie jest konieczne?) ps. ostatnio straśliwy rzep się ze mnie zrobił, wszystkich czytam z lupą (oprócz siebie ;) hej, Marletko :)))
Judyt Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2007 do snu nie kołysz-e może to "e" taka sugestia, utuliłaś tą ciepłą kieszenią do bluzy schowane dary:) pozdr.
adam sosna Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2007 nie czytuję wierszy życie jest wierszem czytać? :)
Marlett Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pancolek! Wszystkie wiersze umieszczam w W. Zawsze można się czegoś czepnąć;)) Dzięki wielkie.PozdrawiaM.
Marlett Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Mr.Żubr! ..tak już mam:))))) Dziękuję za miłe słowa. Serdeczności.
Marlett Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Marianno! Dziękuję za miłe odwiedziny.PozdrawiaM.
Marlett Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Inko! Twoja lupa przydatna...oj! przydatna. Zmieniłam , a raczej zamieniłam co trzeba. Też sobie kupię powiększalnik..a co? Dzięki serdeczne:)) PozdrawiaMarlettowo.
Marlett Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Judyt! Jeszcze nie ''e':))) A dary są bezpieczne:) Dziękuję i pozdowionka ślę.
Marlett Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Adam! ..a jednak z życia...czytam:))
adam sosna Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2007 zapomniałem - tak odmów tak
Judyt Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Judyt! Jeszcze nie ''e':))) A dary są bezpieczne:) Dziękuję i pozdowionka ślę. oby się nie pogubiły e niepotrzebnie namazałam tych literek e:) pozdr.
Marlett Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :))))
Marlett Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Judyt! Jeszcze nie ''e':))) A dary są bezpieczne:) Dziękuję i pozdowionka ślę. oby się nie pogubiły e niepotrzebnie namazałam tych literek e:) pozdr. Prędzej rozdam niż zgubię:)) Uśmiechu.
Rekomendowane odpowiedzi