wypłosz pospolity Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2007 w nawiasach brak miejsca na nieścisłości a poza nie mam siły rozlewać, układać w piramidy schodkowe i pozostałe odkryte przede mną. szkicuję odnośniki, przykładam linijki do znaczeń przyjętych za stosowne. latarki gasną mdło i niestabilnie widzę co niesie w moją stronę. za mną został horyzont, ja - wszędzie, symetrycznie rozproszona. odcienie, w których widzisz nie są zamierzone. segmentacja jest konieczna żeby ogarnąć całość i wyjść poza. czasem trzeba przez palce mówić i patrzeć przez włosy. już późno, książki pozamykane, trzymajmy się faktów wymiernych. to nie jest mój pierwszy sezon ogórkowy.
Anna Siedem Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Ja jestem na tak, nawet bardzoprzykładam linijki do znaczeń Pozdrawiam
IN Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2007 właściwie trudno skomentować ten wiersz drogi wypłoszu umiesz pisać ;) to fakt niezaprzeczalny i chce się do tego wracać hej, :)
wypłosz pospolity Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2007 bardzo dziękuję za pozytywne rozpatrzenie tego wiersza.. pozdrawiam w.p.
amehob Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. pogrubione, to u mnie perełki :) dla mnie dobrze , thx :)
zak stanisława Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jakoś dziś inni mają moje zdanie, więc tylko dołoże plusa a przy okazji dedukuję, że wypłosz już miał kiedyś inny nick????- tu na forum
wypłosz pospolity Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2007 nic z tych rzeczy Pani Stanisławo! Źle Pani dedukujesz.. Wypłosz nie oszukuje.. Od początku do końca ten sam nick.. Dziękuję za komentarz :) pozdr w.p.
zak stanisława Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. i wcale mnie to nie martwi! wypłoszu,tym lepIEJ, SKAD TE MYSLI?- bo dobrze piszesz!!!!!
wypłosz pospolity Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2007 ach te kobiety.. dysonanse w interpretacjach..
Niewierny Tomasz Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Znowu ciekawie. Widzę, że masz skłonność do lekkich, ironicznych point, i dobrze, bo rozładowują trochę napięcie między wersami;) Good. Pozdrawiam
wypłosz pospolity Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2007 dziękuję Tomasz, komplement istotny bo wiem, że się znasz.. pozdr w.p.
Bartosz Wojciechowski Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Dobra robota, smakowite i faktycznie umiejętnie wyważone i wywarzone. Pozdrawiam wypłosza, zaczynam się przekonywać do jego pisania;)
wypłosz pospolity Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2007 dzięki wielkie Bartku psują mnie te komplementy ;) pozdr w.p.
Bartosz Wojciechowski Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ale ja się dopiero zaczynam przekonywać, jeszcze dużo pracy przed tobą;)))
wypłosz pospolity Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2007 spokojnie Panie Bartoszu, to nie jest kółko wzajemnej adoracji - wiem o tym doskonale.. wypłosz wie także ile przed nim pracy.. najlepszego w.p.
Bartosz Wojciechowski Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A to taki żarcik był, ja nie po to, żeby ci coś przypominać, bo nie trzeba:) PS. Jaki znowu "Panie"?! (swoją drogą twój nick jest giciorski:) Hej!
Czarna Perła Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2007 swieżutkie, ładnie ubrane w słowa + cz.p.
Rekomendowane odpowiedzi