Alicja_Wysocka Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. już więcej tu mówić nie będę bo tyleś mi wody napisał kaloszki wyciągam ze szafy do siebie nie dojdę, ktoś słyszał? Dobranoc i dziękuję :) 1
Mariusz Urbaniak Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Witaj Wiersz naprawdę godny uwagi. A gdyby Przechera był z dużej litery, to bym się mniej męczył ;) Super Pozdrawiam Mariusz
egzegeta Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. pierwszy raz ? być może za wysockie progi :)) również pozdrawiam
Sylwester_Lasota Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2007 A i a, niezły wierszyk Wam się pisze. miło poczytać. mam propozycje: może byście się dogadali, złożyli to w całość i wysłali ten dialog na forum? pod względem stylistycznym poszczególne fragmenty nie odbiegają zbytnio od siebie, ciąg wypowiedzi wydaje mi się logiczny, więc przy niewielkim nakładzie pracy wyjdzie być może z tego mały poemacik ;))) na część kobiecych wdzięków i Poezji. pozdrawiam serdecznie.
amehob Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. czterowers jak magia zadziałał, pozszywał powieki rymami, do świtu tuliłem widziadła by spały bezpiecznie w ramionach natchnionych, wśród westchnień rozkoszy i czarów, wkochane w poezję Safony z portalu. Dzień dobry :)
Alicja_Wysocka Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jesteśmy przecież na Forum. Mówisz w całość? Nie mam nic przeciwko :) Tylko, wydaje mi się, (może jestem w błędzie), że wtedy zniknie gdzieś po drodze sama radość tworzenia, którą tutaj widzę i czuję. Odpisywaliśmy sobie prawie natychmiast, jest w tym jakiś autentyzm, świeżość pióra, atramentu,spojrzenia, klimat, brak reżyserii, spontaniczność. Wiem co masz na myśli, chodzi Ci o utrwalenie... nie jestem przeciwna, tylko rozważam, jeśli mój rozmówca się zgodzi, domówimy się. Dziękuję i pozdrawiam :)
Alicja_Wysocka Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ależ nie mam progów, zapewniam Cię, że mieszkam niziutko i mogę sznurować butki innym. Pozdrawiam :)
Sylwester_Lasota Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2007 utrwalenie... i dzielenie się z innymi. bo tu za kilka chwil mało kto zajrzy, a dialog zdaje mi się wyśmienity (właśnie przez swą świeżość i spontaniczność) i godny poddaniu osądowi szerszego grona. pozdrawiam.
Bartosz Wojciechowski Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ależ skąd! Dokąd?! Nie ma mowy zostaję! ;)
Alicja_Wysocka Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Mariuszu, wszystko jest z małej litery w tym wierszu, nawet imię dałabym z małej żeby nie burzyć porządku. Dzięki i pozdrowionka :)
Alicja_Wysocka Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ależ skąd! Dokąd?! Nie ma mowy zostaję! ;) Wiedziałam, że na Ciebie można liczyć :) Pozdrawiam
Alicja_Wysocka Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. mam nadzieję, że się wyspałeś wytuloną czuję się zwrotką myślę wrócisz na nockę do mnie ulotną :) 1
Alicja_Wysocka Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jeśli chodzi o mnie, dam się namówić :) Ale nie tylko o moje zdanie się tu liczy, poczekamy, zgoda? :)
amehob Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Rozmówca też nie ma nic przeciwko :) Wstawione komentarze Alicjo pod Twoimi wierszami, są Twoje :))) Twój pomysł, Twoja inspiracja, Twój komentarz :) Miło mi będzie koło znanej i cenionej Poetki, pozdrawiam serdecznie Ciebie i pomysłodawcę. A tak nawiasem mówiąc, podpisuję się wierszem pod wieloma Poetami, interesujące doświadczenia, zapewniam :)
Jacek_Suchowicz Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. zdejmuję z wielką rozkoszą te słowa tiulem utkane i już się więcej nie kłopocz ja z Tobą tutaj zostaję wstyd - dawno gdzieś umarł w kącie nas gwiazdy w przestworza wiodą lecz nagle prąd ktoś wyłączył ekran zgasł - nie ma nikogo w głowie zaś słowa pulsują i giną w wielkim nieładzie nic dodać i nic też ująć koniec fantazji i marzeń :)))) pozdrawiam Jacek
Alicja_Wysocka Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Następnym razem w sznurówki mocniej zapetłam ciut słowa, rączki zawiążę do tyłu, zabawa, teraz zdejmować :) Dziękuję i pozdrawiam :) 1
Mateusz_Makowski Opublikowano 3 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2015 równy, podobają mi się taka zabawa słowem. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi