-
Ostatnio w Warsztacie
-
Konrad Koper 5 237
Neandertalczyk
Człowiek rozumny
Człowiek- narzędzie
Człowiek – fizykus
Elektroniczny człowiek
Człowiek i inteligentny (twór)
Nieokreślony i sztuczny stwór
Boski człowiek?
Maszyn „wiek”
0
-
-
Zarejestruj się. To bardzo proste!
Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.
-
Ostatnio dodane
-
Ostatnie komentarze
-
Przez Konrad Koper · Opublikowano
Neandertalczyk Człowiek rozumny Człowiek- narzędzie Człowiek – fizykus Elektroniczny człowiek Człowiek i inteligentny (twór) Nieokreślony i sztuczny stwór Boski człowiek? Maszyn „wiek” -
Przez violetta · Opublikowano
@LessLove nie przeklinajcie mnie, bo prostu nie wyjdę z różnych chorób:) -
Przez Poet Ka · Opublikowano
etap gentryfikacji wchodząc w ulicę widzę po prawej ciemne podwórko jak w przedwojniu siatka deskami poprzeplatana w rogu olbrzymie stare płaczące obwisłe konary bezlistne drzewo daje cień którego i tak jest za dużo cisza hipnotyzuje nikogo nie widać nikogo nie słychać w ulicznym ścieku coś od lat zalega że trudno przejść ćwierćwiecze temu było tu słychać ludzki śmiech i żal dziś dopilnowane żeby nie było widać żeby nie było słychać by życie się nie tliło bo nie ma ogrodu bo nie ma antresoli skoszonej trawy wodnego oczka jak to z katalogu ja nie chcę nie chcę by tak tu dłużej było tak ludzi zaganiano do jam globalnie by uczyniono aż tak tak przezroczystymi -
Przez LessLove · Opublikowano
@.KOBIETA. Nie da się nie kochać Takiej Siostry, ale ja nie z przymusuZaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Dobranoc -
Przez Devimon · Opublikowano
Jestem zły na siebie, bo nie mogę twego głosu pozbyć się. Wrzeszczę, skaczę, ale to nic nie daje. Jesteśmy całością, jednością. Chce już z tym skończyć , ale wciąż mi wmawiasz że to normalne. Patrzę w lustro, a tam obcość odbicia. Raczej już nic mnie nie zdrziwi. Jestem na drodze, do znacznie czegoś większego.
-
-
Najczęściej komentowane
-
Wiersze znanych
-
Najpopularniejsze utwory
-
Najpopularniejsze zbiory
-
Inne
Rekomendowane odpowiedzi