damit Opublikowano 30 Lipca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2007 Przytulam cię (robię sobie szalik z mocnego sznuru) Całuję cię (zaciskam pętlę najmocniej jak potrafię) Mówię Kocham cię (i już wiszę na belce pod złocistym niebem)
egzegeta Opublikowano 31 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2007 Justynko może się mylę, ale przytulam, całuję, kocham to raczej niemile widziane, bo wprost powiedziane; A co powiesz na moją wersję:robię sobie szalik ze sznura przytulając się na twojej szyi zaciskam mocno pętlę i już wiszę na belce pod złocistym niebem lub może coś w tym stylu Ale podkreślam - to tylko wg mnie :)) Pozdrawiam serdecznie
Sylwester_Lasota Opublikowano 31 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2007 wydaje mi się, że sznur w dopełniaczu większość Polaków mówi sznura. wydaje mi się, że tyle co mogę o tym utworze napisać. pozdrawiam.
Mr._Żubr Opublikowano 31 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2007 Ale sam pomysł ciekawy. Miłość jako samobójstwo? W końcu być zakochanym, to być "martwym dla świata". Pozdrawiam martwo:)
Waldemar Talar Opublikowano 31 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. drugi utwór który mnie przeraża dzisiaj lecz ma w sobie coś co przyciąga uwagę czytelnika. to znaczy ludzka rzeczywistość. pomyśl o podpowiedzi Egzegeta . Moim zdaniem wiersz trafny. pozdrawiam Waldemar
Atena Opublikowano 31 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2007 coś tutaj jest w treści, ale forma leży. Trzeba temu nadać jakiegoś kształtu:) Na początek proponuję pozbyć się nawiasów, wg mnie są zbędne. pozdrawiam
Marlett Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Myślę ,że powinnaś rozważyć wersję Egzegety. PozdrawiaM.
Bartosz Wojciechowski Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Przytulając się zaciskam petlę na twojej szyi wiszę pod złocistym niebem Wg mnie jeśli już to tak, ale to wciąż za mało, by to nazwać wierszem. Warto coś dopisać. Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi