BlackSoul Opublikowano 16 Lipca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2007 Boooooże ale się stęskniłam za forum. Co się działo .... ?? ?? ??
Mr.Suicide Opublikowano 16 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2007 to tak, jak i ja. jak dobrze znowu tu być :)
BlackSoul Opublikowano 16 Lipca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2007 Oblejmy ten fakt \_/ - leje do pełna ;)
Mr.Suicide Opublikowano 16 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dobra, oblewamy ;) napełniam od nowa \_/ ;)
BlackSoul Opublikowano 16 Lipca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2007 Oj to już dwa .... zaczyna wirować świat .... oj tak :):) Raz się żyje :) ;P \_/
Patryk_Nikodem Opublikowano 16 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2007 przedszkole znów otwarte, a ja nareszcie będę miał gdzie wklejać swoje gnioty
IN Opublikowano 16 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2007 nie sądziłam, że aż tak będzie mi Was brakowało cieszę się, co ja gadam... podskakuję z radości i biegnę po drinka :))))
John_Maria_S. Opublikowano 16 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2007 Na zdrowie !!! wprawdzie mam tylko piwo..ale... czegoś rzeczywiście brakowało. Sam nie wiem czego. Idę spać, niestety muszę wstać bardzo wcześnie...a szkoda , popisałbym sobie troszkę. ::))
taka marysia Opublikowano 16 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2007 ja tęskniłam za Olesią, bez kitu
Luthien_Alcarin Opublikowano 16 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2007 mrrrrr... wkońcu bo już mnie nerwica strzelala :D
Dorma Opublikowano 17 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2007 Codziennie sprawdzałam czy forum działa :( No w końcu. Nawet nie wiecie jaki mam wieszak na ustach
Piotr_Jasiński Opublikowano 17 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Na jednym się nie skończy. Trzydniówka mi się kłania :))))))))))
Marlett Opublikowano 17 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Na jednym się nie skończy. Trzydniówka mi się kłania :)))))))))) Hej!!!!!!!!! Witajcie Ludzie! Buziale!!!!!!!!!!!!
Waldemar Talar Opublikowano 17 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2007 A już bałem się że to koniec tego serwisu. Witam wszystkich serdecznie , bardzo mi was brakowało . Waldemar
Pancolek Opublikowano 17 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2007 \_/ dołączam się nieśmiało do bibki :)
egzegeta Opublikowano 17 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2007 Szanowni Kochani Drodzy za mojej bytności tu na orgu to już drugi raz. Całe szczęście, że Pan Andrzej po kilku dniach dał informację o czasowym wyłączeniu forum. Uważam jednak , że przyzwoiciej byłoby poinformować nas, że z dniem takim to a takim nastąpi wyłączenie forum w celu .... itd. W poprzednim wyłączeniu - jak kojarzę - to nawet takiej informacji nie było. Nie podobają mi się takie sztuczki. Ale mimo to, mam duży sentyment do miejscowości o nazwie Lipno niedaleko Włocławka, bo ja z tamtych stron. No i coś na ten czas po przerwie: Małżeństwo się rozwiodło i po pewnym czasie były mąż spotyka nowego męża swojej b. żony i pyta: No i jak tam sprawuje się używany sprzęt? Na to ten facet: Proszę pana, na głębokość 4-5 cm to rzeczywiście używany i wyrobiony, ale już głębiej, to elegancka nówka. :)))
Marlett Opublikowano 17 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ^ ^ @ @ ( U ) = śmiało:))) ''Uważam jednak , że przyzwoiciej byłoby poinformować nas, że z dniem takim to a takim nastąpi wyłączenie forum w celu .... itd. W poprzednim wyłączeniu - jak kojarzę - to nawet takiej informacji nie było.'' Zgadzam się z Egzegetą!!!!!!!!!!!!!!
Beenie M Opublikowano 17 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2007 Nareeeeeeszcie!!! Jak ja lubię zieleń. No to polewajmy! Pijmy, żeby znowu nie wyłączyli! Wasze zdrówko: poeci, krytycy, czepialscy i głaskacze!!! Oby nam się ...
marcze Opublikowano 17 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Zgadzam się, bardzo przyjemny kolor ;). Shalom wszystkim!
magikk Opublikowano 17 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ^ ^ @ @ ( U ) = śmiało:))) ''Uważam jednak , że przyzwoiciej byłoby poinformować nas, że z dniem takim to a takim nastąpi wyłączenie forum w celu .... itd. W poprzednim wyłączeniu - jak kojarzę - to nawet takiej informacji nie było.'' Zgadzam się z Egzegetą!!!!!!!!!!!!!! no, i ewentualna, szacunkowa informacja jak długo będzie trwał remont też byłaby na miejscu. z pozdrowieniami dla administracji. użytkownik
Rekomendowane odpowiedzi