Oscar Dziki Opublikowano 3 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. bardzo proszę, wstawię do warsztatu, prosze bardzo. ps. koledze odjęlo mowę? re: p.s. kolega jest we wladaniu komunikacji miejskiej obecnie,
Gość Opublikowano 3 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. bardzo proszę, wstawię do warsztatu, prosze bardzo. ps. koledze odjęlo mowę? re: p.s. kolega jest we wladaniu komunikacji miejskiej obecnie, wiec jesli piszę coś do kolegi, prosze za niego nie odp, bo nei mam zamiaru z Panem dyskutowac.
Oscar Dziki Opublikowano 3 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. re: p.s. kolega jest we wladaniu komunikacji miejskiej obecnie, wiec jesli piszę coś do kolegi, prosze za niego nie odp, bo nei mam zamiaru z Panem dyskutowac. Ale Pani zamiar nie decyduje o moich poczynaniach.
Gość Opublikowano 3 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. wiec jesli piszę coś do kolegi, prosze za niego nie odp, bo nei mam zamiaru z Panem dyskutowac. Ale Pani zamiar nie decyduje o moich poczynaniach. adresat zostal na tyle jasno wyrazony, ze nie widze powodu, zeby sie Pan wtracal.
Oscar Dziki Opublikowano 3 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ale Pani zamiar nie decyduje o moich poczynaniach. adresat zostal na tyle jasno wyrazony, ze nie widze powodu, zeby sie Pan wtracal. A nie wystarczy taki powód, że forum ma charakter otwarty?
Gość Opublikowano 3 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2007 To może ja odpowiem w zamian za kolegę. wolałabym odp od kolegi, skoro sie do niego zwracam.
Oscar Dziki Opublikowano 3 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Spokojnie, najpewniej nadejdzie oddzielnie. Ja wcale nie ingeruje w jego prawo do jej udzielenia.
Gość Opublikowano 3 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Spokojnie, najpewniej nadejdzie oddzielnie. Ja wcale nie ingeruje w jego prawo do jej udzielenia. czy pan jest duchem swietym, zeby wiedziec jak kolega odpowie? nie ingeruje pan, a przy okazji odnosi do mojego tekstu, dlatego tym bardziej nie zycze sobie takich 'wtraceń"
Gość Opublikowano 3 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Spokojnie, najpewniej nadejdzie oddzielnie. Ja wcale nie ingeruje w jego prawo do jej udzielenia. czy pan jest duchem swietym, zeby wiedziec jak kolega odpowie? nie ingeruje pan, a przy okazji odnosi do mojego tekstu, dlatego tym bardziej nie zycze sobie takich 'wtraceń"
Spiro Opublikowano 3 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2007 czy nie wydaje się Wam, że ta dyskusja nie ma sensu?
Oscar Dziki Opublikowano 3 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie i wcale sobie tego nie uzurpuję. Skąd ta myśl?
zak stanisława Opublikowano 3 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2007 zaczęła sie ciekawa dyskusja a skończyła... Spiro, fajnie dowiedziec sie z wiersz wielu ciekawych rzeczy,mam swoją interpretację i myslę że o to chodzi...w puencie serdeczności ES
Olesia Apropos Opublikowano 3 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Spokojnie, najpewniej nadejdzie oddzielnie. Ja wcale nie ingeruje w jego prawo do jej udzielenia. czy pan jest duchem swietym, zeby wiedziec jak kolega odpowie? nie ingeruje pan, a przy okazji odnosi do mojego tekstu, dlatego tym bardziej nie zycze sobie takich 'wtraceń" Kamila nie przesadzasz? teraz będziesz usuwała posty, które tylko się da? bo wierszyka już nie usuniesz całego, jak to masz w zwyczaju oscarku kochany, nie warto i to pod wierszem Michała?
Marlett Opublikowano 3 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2007 Spiro! cisza może stać się bronią w twoich rękach Wiersz biorę do ulubionych. Serdeczności.
Gość Opublikowano 3 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no musialam sie zalogować. 1) w czym? a dlaczego mialabym tu cos usunąc? 2) pewnie ze nie warto- zwlaszcza ze moj komentarz pokrywa sie merytorycznie z odpowiedzia oskara, szkoda, ze tego nie zauwazylas. ups, wtracenie, ale to otwrate forum.
Miłka Maj Opublikowano 3 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. biorę ale zamiast 'kompleksów' może lepiej 'obaw' albo 'zahamowań' - niby to samo, jednak bardziej mi pasuje:) pozdr./V.
Atena Opublikowano 3 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2007 bardzo, bardzo treściwie w kilku słowach. tak lubię, p.
Anna Siedem Opublikowano 3 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2007 Podoba mi się - jeśli mój skromny głos coś tutaj znaczy
Spiro Opublikowano 3 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2007 każdy głos dużo znaczy i za wszystkie gorąco dziękuję
PannaBeata Opublikowano 4 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Zaliczył Pan Panie Spiro:) Pozdrawiam bez ciszy.
Rekomendowane odpowiedzi