Spiro Opublikowano 5 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2007 odgałęzienie na drodze ewolucji geneza opisana w księgach znacznie później okazało się że początkiem był udany eksperyment z kołem i historią przykładem moda na dzwony i renesans kreacji z niczego w Istocie spór nie obudziłby emocji gdyby strach przed powrotem do korzeni nie usprawiedliwiał wycinania drzew
Marlett Opublikowano 6 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2007 Spiro! Wiersz pamiętam z W. i drugi raz chwalę+++ w Istocie spór nie obudziłby emocji gdyby strach przed powrotem do korzeni nie usprawiedliwiał wycinania drzew To biorę dla siebie. Słońca:)))))
Ewa_Kos Opublikowano 6 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2007 od rana w ulu;Też jestem za nie wycinaniem. Najlepiej niczego co ma choć jakiś pozytyw w sobie:))) Pozdrawiam serdecznie:))) EK
zielonooka kotka Opublikowano 6 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2007 no tak, drzew nie należy zdradzać bo drzewa są bardzo wierne ;) bardzo ciekawa puenta. pozdramiauuu...
Mr.Suicide Opublikowano 6 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2007 chyba jakieś drobne zmiany,prawda? podoba mi się tak samo bardzo jak i w W. pozdrawiam.
Messalin_Nagietka Opublikowano 6 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2007 "przemyślane myśli" a warte zakołowania w wersy a nie potraktowania od choćby w szkielecie, a te podobno straszą z ukłonikiem i pozdrówką MN
Katarzyna Leoniewska Opublikowano 6 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2007 Bardzo dobry - a wycinania nie usprawiedliwiam... nawet strachem ;) Pozdrawiam, K.
Spiro Opublikowano 6 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki Messalinie za komentarz. chętnie bym się ustosunkował, ale trochę w szymochnikowym stylu napisałeś i nie jestem do końca pewien, jaki jest efekt Twojego czytania. może jeszcze zajrzysz
Messalin_Nagietka Opublikowano 6 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki Messalinie za komentarz. chętnie bym się ustosunkował, ale trochę w szymochnikowym stylu napisałeś i nie jestem do końca pewien, jaki jest efekt Twojego czytania. może jeszcze zajrzysz z "miłą chęcią", hi otóż, zauważyłeś kilka kolejnych paciorków z łańcuszka tworu zwanego życiem człowieka, wydaje się być to tak wyłuskane jakbyś miał żal, żeś człekiem, zbyt sterylnie, bez wątku jakiego, czy też czytałeś POCZYTAJ MI MAMO? daj jakiś dramat, uśmiech, tragifarsę czyli zbuduj gmach, do którego się włazi a nie oglada jak afisz - z zewnątrz, czy zrozumiałeś sugestie czyli moje pochlipywania? z ukłonikiem i pozdrówką MN ps. warto, naprawdę warto
Spiro Opublikowano 6 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki Messalinie za komentarz. chętnie bym się ustosunkował, ale trochę w szymochnikowym stylu napisałeś i nie jestem do końca pewien, jaki jest efekt Twojego czytania. może jeszcze zajrzysz z "miłą chęcią", hi otóż, zauważyłeś kilka kolejnych paciorków z łańcuszka tworu zwanego życiem człowieka, wydaje się być to tak wyłuskane jakbyś miał żal, żeś człekiem, zbyt sterylnie, bez wątku -> dotąd zrozumiałem i mogę się zgodzić poza żalem jakiego, czy też czytałeś POCZYTAJ MI MAMO? -> tego nie zrozumiałem daj jakiś dramat, uśmiech, tragifarsę -> to też zrozumiałem czyli zbuduj gmach, do którego się włazi -> gmach potafi odstraszać a afisz zachęcić do wejścia a nie oglada jak afisz - z zewnątrz, czy zrozumiałeś sugestie czyli moje pochlipywania? z ukłonikiem i pozdrówką MN ps. warto, naprawdę warto za pochlipywania chyba powinienem przeprosić ;) na poważnie - dzięki, pomyślę jeszcze pozdrawiam
Messalin_Nagietka Opublikowano 6 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2007 ok - to tylko sugestie nie mogę wtaczać się wymogiem, rób swoje układaj według własnych wzorów, powodzenia z ukłonikiem i pozdróką MN
Spiro Opublikowano 6 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki Fanaberko :)
Spiro Opublikowano 6 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2007 Marlett - bierz co chcesz. tytuł wziąłem od Ciebie, sam nie potrafię. z ukłonem Ewo - negatywów też nie wycinać jeśli ważne i prawdziwe. to w końcu dziedzictwo. pozdrawiam Mister - zmiany drobne. do następnego zielonooka kotko (piękne oczy)- drzewa jak koty przywiązują się do miejsca nie ludzi. do zaczytania Kasiu - miło mi i dziękuję.
IN Opublikowano 6 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2007 Spiro, "renesans kreacji z niczego" - to majstersztyk wyłowiłam perełkę podoba się całość :)))
Judyt Opublikowano 6 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2007 brzozo aż chce cię objąć, pozdrawiam ciepło
Spiro Opublikowano 6 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. takie jajko z niespodzianką ;) dzięki
Spiro Opublikowano 6 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dlaczego brzozo? za ciepło dziękuję. lubię ciepło
Marlett Opublikowano 7 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Spiro! Cieszy mnie, że w jakiś sposób przyczyniłam się do wiersza. Ostatnio wędrowałam przez piękny bukowy las... Słońca!
Piotr_Jasiński Opublikowano 7 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2007 W warsztacie poczytałem, tu przypomniałem i ok jest. Puenta b.dobra. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi