IN Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2007 nadzieją myśli butelkę do dna ;)
Piotr_Jasiński Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Dwa ostatnie wersy biorę w całości :)))))))) Z nadzieją u mnie nie zgorzej. a co do myśli, hmmm ... Pozdrawiam
cały twój Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. rewlacja!! ale ja bym to ujął troszkę inaczej nadzieję myśli butelką do dna! może się spodoba pozdrawiam!
adam sosna Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Takie haiku Wymyślam całość Wymyślam dno butelki Wymyślam wszystkim
IN Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. więc pijmy wino szwoleżerowie niech smutki zginą w rozbitym szkle gdy nas nie będzie....;) hej, hej...ułanie, Piotrusiu Panie :)))
IN Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2007 cały twój (hmm... czyj?;) aż tak bardzo nie identyfikuję się z tym, aby nadziewać butelkę swoimi myślami...(powiedzmy;) raczej pisałam to w głębokiej zadumie nad ludzkością, rozumiesz, tak bardziej ogólnie ;) a myślom dałam wolność, jak będą chciały to i nadzieją...;) hej!
adam sosna Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2007 myśli są wolne? po urwaniu dna Totus Tuus - przypadek? :)
IN Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. oj, Sosno to chyba jest haikuku ;) faaajne, ale ja bym to jeszcze takim misiem:wymyślam całość przez dno butelki wymyślam wszystkim ;)))
cały twój Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ależ twój słońce! każdy może mieć jakieś wady (vide moje wiersze) ale czy to coś zmienia? weź mnie całego! ;)))))) ps. żart to był oczywiście a widzę że dama spłoszyła się ;))
IN Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ależ twój słońce! każdy może mieć jakieś wady (vide moje wiersze) ale czy to coś zmienia? weź mnie całego! ;)))))) ps. żart to był oczywiście a widzę że dama spłoszyła się ;)) hmm... czyli niepotrzebnie robiłam rachunek sumienia, tudzież zagubionych satelitów ? ;)
jacek_sojan Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2007 na dnie myśl?! na dnie już nie ma myśli - bo dno dna to właśnie bezmyślność! :) J.S
adam sosna Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. oj, Sosno to chyba jest haikuku ;) faaajne, ale ja bym to jeszcze takim misiem:wymyślam całość przez dno butelki wymyślam wszystkim ;))) no co!! jest 5-7-5
Reni Her Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2007 butelka i myśli stanową niesamowite połączenie, widząc dno........już nie myślę...he,he ;) Pozdrawiam R.
zak stanisława Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dobre, Inko mówiłam ze stajesz sie mistrzem, fajnie z buziamy/ Stanka
IN Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a czy ja twierdzę, że są ? ;) hej :)))
IN Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. mam podobnie ;) :)))
IN Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Stanka, zmierzam do wiersza jednowyrazowego ;) :))))
Bartek Bartek Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. mam skojarzenie z człowiekiem pijącym z butelki; jest w tym wierszu przewrotne połączenie tragedii uzaleznienia i wielkiej samotności z szukaniem ukojenia i szczęścia w butelce
IN Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. mam skojarzenie z człowiekiem pijącym z butelki; jest w tym wierszu przewrotne połączenie tragedii uzaleznienia i wielkiej samotności z szukaniem ukojenia i szczęścia w butelce cieszy mnie niepomiernie, że miniaturka owa wywarła na Panu tak silne wrażenie, że aż pofatygował się Pan z komentarzem bardzo dziękuję i zdrowia życzę
zak stanisława Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. gratuluję, to trudna sztuka....!a ty potrafisz! oj potrafisz, krótko i na temat!
Rekomendowane odpowiedzi