marek dunat Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2007 i tu Messalinie naprawdę mi sie podobasz . pozbawiony wszystkich ,, grud ziemi,, i staropolszczyzny w nadmiarze.acha . i literówka Ci sie wkradła w ,, potraconym krześle,,.
Korczak Krzysztof Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2007 I patrzaj Wacpan co tu mozna stworzyc co za poczwara z tych drewien wylezla i miast sie Wacpan na mchu miekkim lozyc imales sie Pan niezgrabnego krzesla nie dosc ze nie zachwycilo czarem to okazalo sie zwyklym pisuarem I jak tu tworzyc poezyje kiedy to co wyrasta jest gorsze od gleby?
Messalin_Nagietka Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. to ma być "potrącone", hi, jajć zaraz mnie potrąco wszystkie panie, hi ale zaraz na Ciebie zwalę, że to Ty chciałeś dzięki za odwiedziny z ukłonikiem i pozdrówką MN
Messalin_Nagietka Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ażeby z gleby co wyrosło ni w pień czy porę zawsze - taboret, hi dzięki Krzysztofie za odwiedziny z ukłonikiem i pozdrówką MN
Rhiannon Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :) Ja też dziękuję i polecam się na przyszłość. Kłaniam nisko, zamiatając marmurową posadzkę kruczym piórem. ;) Pozdrawiam, R.
Messalin_Nagietka Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :) Ja też dziękuję i polecam się na przyszłość. Kłaniam nisko, zamiatając marmurową posadzkę kruczym piórem. ;) Pozdrawiam, R. mi już zakola się rozpruły od ukłonów, hi, jeszcze raz dziękuję z ukłonikiem i pozdrówką MN
HAYQ Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Ała! Rzadko czegoś zazdroszczę, ale tego wiersza... jak najbardziej ;) Gratuluję niesamowitej wyobraźni i "warsztatu" przede wszystkim - ukłony do ziemi M*MN. Pozdrawiam.
Messalin_Nagietka Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ja? tam nie jestem godzien więc zazdrość Pan/Pani - brzozie bo wiersz jej przeznaczony jej Twoje/Moje ukony, hi z ukłonikiem biję i pozdrówką MN ps. dziękuję HAYQ
Jimmy_Jordan Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2007 [quote]i weź mów o tym jakby ci się nie szło, w jakim to sensie^? (tzn mam pewne przypuszcznia, ale wolałbym żebyś potwierdził) dla mnie to zbyt kolokwialne jak na Nagietka- ale to twoja wina Messa, przyzwyczaiłeś mnie do bajań w podniosłym (no dobra może nie aż tak podniosłym) języku. Fajna zakamuflowana klamra z tą poezją i prozą. Ale tym razem jestem na lekkie nie... cóż poradzić serce nie sługa heheh. pozdrawiam Jimmy :)
Bogdan Zdanowicz Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Poddupka se zapamietam ;) Fajny wiersz, z dystansem - widać od razu, że człek na loozie ;) pzdr. b
Messalin_Nagietka Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. w jakim to sensie^? (tzn mam pewne przypuszcznia, ale wolałbym żebyś potwierdził) dla mnie to zbyt kolokwialne jak na Nagietka- ale to twoja wina Messa, przyzwyczaiłeś mnie do bajań w podniosłym (no dobra może nie aż tak podniosłym) języku. Fajna zakamuflowana klamra z tą poezją i prozą. Ale tym razem jestem na lekkie nie... cóż poradzić serce nie sługa heheh. pozdrawiam Jimmy :) potwierdzać przypuszczenia? jeśli są pewnikiem to ok a jeśli z wyobraźni to nie a czemu te lekkie nie? z ukłonikiem i pozdrówką MN
Messalin_Nagietka Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a to o poddupku nie słyszałeś? a może znasz określenie małopolskie - konwa? - co to za pani? z ukłonikiem i pozdrówką MN
M._Krzywak Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Witam po przerwie :) Superaśne to!
Messalin_Nagietka Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. bo pobrzeźnie napisane, hi dzięki Michał za odwiedziny z ukłonikiem i pozdrówką MN
Jimmy_Jordan Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Patrzcie kto się pojawił! Messa - to lekkie nie chyba dlatego, że nie myślę o poezji jak o sposobie pokazania "loozu", ale jako takiego lustra gdzie nic się na siłę nie pcha... Fakt, że nie mogę wiedzieć co jest na siłę a co nie- przecież nie jestem tobą, jednakże dla mnie jako dla odbiorcy byłoby znacznie lepiej gdybyś poszybował w stronę "Messkładów" bardziej. pozdrawiam Jimmy :)
Messalin_Nagietka Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Patrzcie kto się pojawił! Messa - to lekkie nie chyba dlatego, że nie myślę o poezji jak o sposobie pokazania "loozu", ale jako takiego lustra gdzie nic się na siłę nie pcha... Fakt, że nie mogę wiedzieć co jest na siłę a co nie- przecież nie jestem tobą, jednakże dla mnie jako dla odbiorcy byłoby znacznie lepiej gdybyś poszybował w stronę "Messkładów" bardziej. pozdrawiam Jimmy :) i weź pisz o tym o czym nie da rady takie na przykład słoneczne messkłady, hihihihihi z ukłonikiem i pozdrówką MN ps. no tak - zapomniałem, SM leżą gdzieś, ech, gdzie ja je ostatnio widziałem, jajć, w którejś bajce, albo szufladzie? Jimmy - może znajdę
amk Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2007 jeśli nie wiecie - powiem Wam w sekrecie stokroć dłużej tyli przetrzyma nie w sofy miękkości lecz na drzewianym taborecie Messkład - wątpi ktoś? - wręcz słoneczny pozdrawiam serdecznie
Messalin_Nagietka Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jajć, a na brzozie słoneczko wyrżnęło promienistą sieczką że kto opuka drzewo tenże ni w korę, pień czy cień się zmieni albo w brzozową gałąź jakby mu się chciało z ukłonikiem i pozdrówką MN ps. trza więc wracać do messkładów, ale mi trudno ich znaleźć
Marlett Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Kiedy się wczytuję,aż korci ''by gdzieś pod Szulmierzem'' zatrzymać się i rozejrzeć. ..bajdurz nam dalej:)) Słońca:))
Messalin_Nagietka Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. zaplotę kiedyś gwiezdne promienie w lasów szulmierskich czuby - bo skora na nich legenda pochmurnym cieniem i ruszę glebę - bo trzeba zorać co było będzie, a jakże będzie? ano jak wszędzie z ukłonikiem i pozdrówką MN ps. las zawsze lasem tylko czasy się zmieniają dzięki Marlett za wejście w moje niskie progi
Rekomendowane odpowiedzi