Fagot Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Dzięki dyskusji jaka toczyła się miedzy niejakim Panem BB zwanym przez większość cenzorem a resztą forumowiczów, parę osób otrzymało bana. Cenzura tym razem zebrał pokaźne żniwo warto by chyba wymienić ludzi którzy cierpią za słuszna sprawę, jeśli wiadomo wam coś na ten temat piszcie
Lucy Rams Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2007 pierwszy pan Michał K. poleciał. za co? proponuję adminowi wszystkim bana zrobić. będzie sprawiedliwie :)
Lucy Rams Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2007 panie angello ja tu pierwsza klnęłam :) juhu!!!! jajeczkiem w łepetynę. lr
Messalin_Nagietka Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2007 to taki ten BB King? ledwo wszedł i już ustawia no proszę choć staram się nie kląć to wydaje mi się - że to gość z teczką i zawleczką ciągnie i wybucha gdy co nie dla niego widzi trudno oceniać ludzi po bluźnieniu lecz po czynach? z ukonikiem i pozdrówką MN ps. ja też za to polecę?
Lucy Rams Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :PPPPPPPPPPPPP mów mi wuju :PPPPPPPPP hihi ano i ps. MN gratuluję publikacji :) żyć nie umierać ....a wariatom po flaszce :) ktoś pije ze mną????
Olesia Apropos Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Jacek Sojan:( i tera:(
Olesia Apropos Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Remik Niewiadomoco - na szczęście
Rafał_Leniar Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ja zgłosiłem Remika >:->
Patryk_Nikodem Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2007 a mnie zwisa i powiewa kto dostał bana, a kto nie
Piotr_Jasiński Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ja zgłosiłem Remika >:-> Podziękowania.
Rhiannon Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Roman G., Miłka Maj... A Tera chyba nie...? Nie ma napisane, że "Zbanowany"...
Dorma Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Tera też. wystarczy poprzeglądać stare wątki.. Tam jest wszystko napisane..
Rekomendowane odpowiedzi