Polonia Abaddon Opublikowano 26 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2006 Wplata mi palce we włosy Zamyka mi usta Przygważdża mnie do ziemi Nie mogę się ruszać Słyszę jak dyszy Mi wprost do ucha Przyciska twarz do mych piersi A klatkę do brzucha W nozdrza mi uderza Jego potu ostra woń Jego ciało mnie pochłania Jak niezmierna, ciężka toń Jego dłonie rozsupłują mi nogi Unieruchomiwszy mi ręce Jego dżinsy trą mi o uda W głowie mi huczy, nie myślę już więcej Gdzieś w głębi mnie Rodzi się krzyk rozpaczy Próbuje się wyrwać przez usta Ścieżki mokre na twarzy mi znaczy Gdzieś w głębi mnie Rodzi się odraza Pęcznieje mi w żołądku Od środka mnie rozsadza Skąd on ma tyle siły? Obezwładnia mnie pytanie Nie wyrwę się z jego kleszczy Muszę czekać aż przestanie
Messalin_Nagietka Opublikowano 26 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2006 no i weź się teraz chłopie dosadx do wiersza zaraz Ci tam ton w ukropie w owym erotyku zelżał z ukłonikiem i pozdrówką MN ps. jajć, nie powiem, że złe, ale takie bez miłości
Olesia Apropos Opublikowano 26 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2006 "Unieruchomiwszy" jak można wsadzić takie słowo do wiersza?
Tali Maciej Opublikowano 27 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2006 dno i w treści którą można było przedstawić w całkiem innym świetle a na temat formy to poprostu brak mi słów zdecydowanie na NIE pozdrawiam
Tomasz Obłuda Opublikowano 27 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2006 nie doczytałem do końca,okropne.Ale żeby poecie słów brakowało.Smutne smutne :(
John_Maria_S. Opublikowano 27 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2006 To unieruchomiwszy przypomina mi kurs B.H.P. za komuny. Zgadzam się z Olesią (od czasu do czasu zgadzamy sie), nie pasuje tragicznie. Ale....jak mawiał Rysiu R. "każdy kocha tak jak chce", i jak tak odczuwasz ..twoja sprawa. Pozdrawiam. Czy on cię czasem nie zgwałcił? "Muszę czekać aż przestanie"
Espena_Sway Opublikowano 27 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2006 taki wierszyk, nic odkrywczego więcej gwałtu niż miłości serdecznie po-świątecznie Espena :)
Polonia Abaddon Opublikowano 27 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2006 Chodziło właśnie o gwałt. Miłości nie ma tam w ogóle.
BlackSoul Opublikowano 27 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2006 Za dużo (mi,mnie etc.) Po co rymy ?? ?? - zbędne i denerwujące. "Jego dłonie rozsupłują mi nogi" - może by tak rozwierają, rozplatają (??) A mogło być tak pięknie. Pozdrawiam
Polonia Abaddon Opublikowano 27 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2006 Myślałam o "rozplataniu", ale "rozsupływanie" bardziej mi się podobało. Rymów faktycznie mogło nie być - zwłaszcza, że rymowanie średnio mi wychodzi - ale rymowane wiersze łatwiej się, moim zdaniem, czyta, sama takie bardziej lubię. Nie wiem też, co takiego złego jest w "unieruchomiwszy". Jakie inne słowo byście proponowali?
Ja Mała_Kleopatra Opublikowano 29 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2006 Niezbyt mi sie podoba... aha, no i jakos erotyk nie kojarzy mi sie z gwaltem. pozdowionka ;)
Polonia Abaddon Opublikowano 29 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2006 Oto chodziło, o taki paradoks.
Rekomendowane odpowiedzi