BlackSoul Opublikowano 5 Września 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Września 2006 Strzeliłam sobie prochem w podświadomość , nie mogłam znaleźć sklepu z odwagą [umieram na własne życzenie] zaszyłam pod rzęsami wołanie o śmierć [nikt nie słyszy tego co w cieniu] , srebrem zgrzytam, nagrywam marzenia w życiu jak w delikatnym szkle jedno podzielne, drugie na stałe zszyte, czy istnieje wolnośc ?
Marian Koń Opublikowano 5 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2006 nawet nie wiesz jak fantastycznie popsułaś całkiem dobry wiersz ostatnią strofą (bo jak byś wiedziała to byś tego nie zrobiła ;)) nie czujesz, że to z innej bajki, ten rym fatalny i banał okrutny masz +, ale proszę zrób coś z tym stać cię juz na poezję dojrzałą a tu znowu jakaś dziecinada żenada pozdrawiam
Amelija_Em. Opublikowano 5 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2006 zabijasz tekst -ostatnim wersem. podpisuję się.J.w.Przerzucenie "srebrem zgrzytam,"na zgrzytam srebrem mogłoby złagodzić zgrzyt (;))w tamtym rejonie.Całun. Dzięki.Tak.
Patryk Belka Opublikowano 5 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2006 Byłbym w stu pocentach ZA! ale to: proszę Cię za rękę trzymaj mnie ...w ucieczkę wkradam się. Zepsuło mi na koniec charakter, głównie przez te rymy:/ Dlatego jestem na 95% Pozdrawiam Ciepło:]
BlackSoul Opublikowano 5 Września 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Września 2006 Dziękuję za tak ciepłą ocene. Chyba macie racje.Na koniec spiepszyłam sprawe , ale zmieniłam. Teraz jest , nie wiem czy dobrze,ale chyba lepiej. Pozdrawiam =*
Amelija_Em. Opublikowano 5 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2006 No proszę! jeszcze raz.Skąd ten upór przy rymie?Wariacki wręcz.Całk.
BlackSoul Opublikowano 5 Września 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Września 2006 nie wiem ...... ;( , nie wiem jak to mogę zokończyć ...... Hepl !
Jaro Sław Opublikowano 6 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2006 Cóż to jest wolność? [kolejny Piłat odkrył swoją prozę] albo - kwestję.... coś koło tego... A takie zakończenie? Pozdrawiam ;o)
marek dunat Opublikowano 6 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2006 po prostu sklej , lub schowaj . ;)
BlackSoul Opublikowano 6 Września 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Września 2006 Coś wykombinowałam ale nie wiem czy dużo to zmieniło. Pozdrawiam i dziękuję za poświęcenie energii =*
Rekomendowane odpowiedzi