macia miszka Opublikowano 26 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2006 lato w pełni ( na jesień i zimę obrażone ) wyprzedaż chłopców, w połowie ceny dziewczynki chciwie żujące swoje usta, jestem w promocji lecz nikt nie chce towar przed nocą wyniuchany.
jacek_sojan Opublikowano 26 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2006 piękne - ale bez ostatniego wersu; z ostatnim paskudne i do wyrzucenia; ufff...jak tak można, jak można tak zepsuć? :)) J.S
Olesia Apropos Opublikowano 26 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2006 za Jackiem:)))jestem w promocji lecz nikt nie chce no patrz, ja też tak mam;) pozdrawiam/olena
EWA_SOCHA Opublikowano 27 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2006 ale to ten z niuchaniem miał być wywalony? ale on mi się podoba...
jacek_sojan Opublikowano 27 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2006 Ewa Socha, podobać się może, ale wiersz psuje, psuje jego elegancję! J.S
EWA_SOCHA Opublikowano 27 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2006 a nie można zachować równowagi między tym co eleganckie, a tym co zabawne przez frywolność?
Rekomendowane odpowiedzi