Olesia Apropos Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 żadnych już tabletek, spacerów, ciepłego mleka help, plizzz
Michał_Zawadowski Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 zmęczeni i zapracowani ludzie nie mają problemów z zasypianiem. osobiście zasypiam jak dziecko:)
Michał_Zawadowski Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 a zamiast ciepłego mleka ewentualnie zimne piwo. możesz też liczyć barany.
vacker_flickan Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tzn że zamiast 12 godzin muszę pracować 15 godzin dziennie chyba
Krzysztof Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 Zachować spokój układu nerwowego. Mogą być długie bezmyślne spacery, medytacje, sport, joga, itd. :). Byle tylko być spokojnym i skoncentrowanym. I żadnych problemów ;).
Tali Maciej Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 lampka wina 2 godziny tenteges (bądź 3 razy) i zaśniesz jak niemowle
Gość Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 hmm masz trudny problem. wedlug mnie to tylko faszerowanie sie tabletkami sprawi ze zasniesz. to tak szczerze od serca ;-)
Sceptic Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 Spokój i lektura. I śpi się jak dziecko. Sport też może być - podobno.
Dorma Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. e tam spokój i wyciszenie.. Trzeba sie porządnie zmęczyć. Najlepiej z facetem w łóżku.. :)
Sceptic Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 O seksie najwięcej mówią i myślą ci, którzy mają z nim najmniej wspólnego.
Michał Barański Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 porządnie się zmęczyć i to najlepiej na świeżym powietrzu - czyli sport albo praca na działce. ale porządnie [względem swoich możliwości]. a piwo, nawet jak nie pomaga - nie zaszkodzi:)
Olesia Apropos Opublikowano 5 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 grrr mogłam już na wstępie zaznaczyć, że mężczyzna (czyt: sex) odpada Bezecie: dzięki, ale jak wyżej:) Michale Z:obiecałam nie pić, liczenie nie pomaga - chyba tylko więcej pracy, to jest to Karolu: ... Krzysztofie: ciągła nerwówka, medytacje odpadają, ale przymierzam się do męczących treningów Maćku:) : alkohol i tenteges jak wyżej Kasiu: dzięki serdeczne, ale to już wiem - szukam czegoś mniej inwazyjnego Pawle: lektura nie pomaga:( nawet Twoja;) Le Malko: no nie da się, nie da... Dorma: grrr Michale B: ja też twierdzę, że nie szkodzi, ale... ciii;) praca na działce wykańcza mój układ immunologiczny, niestety nie mogę dzięki wszystkim serdecznie za rady:))) zabieram dla siebie sport i zmęczenie, zobaczymy:))
Dorma Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A to dlaczego? ..że tak wścibsko zapytam..
Yasioo Zimiński Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. kur**, to ja już mam horror w głowie;/
Olesia Apropos Opublikowano 5 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A to dlaczego? ..że tak wścibsko zapytam.. bo wolę kobiety, że tak odpowiem
Olesia Apropos Opublikowano 5 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wuszko:) paskudne rzeczy wyprawia, paskudne... buzi
Olesia Apropos Opublikowano 5 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. kur**, to ja już mam horror w głowie;/ Ja-nie, ja też buzi braciszku
Dorma Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A to dlaczego? ..że tak wścibsko zapytam.. bo wolę kobiety, że tak odpowiem A to trzeba było tak od razu.. No to z kobietą..
Rekomendowane odpowiedzi