Lady_Supay Opublikowano 3 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2006 lubię tak na deszczu w czasie burzy w odkrytym amfiteatrze kiedy włosy się plączą a strużki spływają wzdłuż lubię kiedy krzyk wpada w objęcia wiatru a grzmot zlewa się z rytmem z każdą minutą głębiej i ten błysk w oczach gdy niebo pęka na pół tak lubię
le_mal Opublikowano 3 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2006 Piękny, dynamiczny obraz. Pozdrawiam serdecznie.
Lady_Supay Opublikowano 3 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bo to fajnie tak. :)
Lady_Supay Opublikowano 3 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję pięknie. Równie serdecznie pozdrawiam.
Roman Bezet Opublikowano 3 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2006 Też bym tak lubił ;) (ale coś mi, cholera, przeszkadza) pzdr. b PS. Wróciłaś Lady? (do formy!)
Lady_Supay Opublikowano 3 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A co Ci przeszkadza, może deski? ;) Do formy wróciłam - fizycznie, dalej myślę, że też. :)
Stefan_Rewiński Opublikowano 3 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2006 Optymizmem powiało, fajnie, Ewo.
M._Krzywak Opublikowano 3 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2006 No, takich utworów więcej proszę. Jak najbardziej na tak. Pozdrawiam.
Lady_Supay Opublikowano 3 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Chyba nareszcie, Stefciu. :)
Lady_Supay Opublikowano 3 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jak najbardziej dziękuję. :) Miło mi, że nareszcie coś mojego przypadło Ci do gustu. :) Słoneczności, E.
Lady_Supay Opublikowano 3 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Krwawa-mary musi być ostra - sam smak. ;) Tym bardziej mi miło. :)
Pan_Fei Opublikowano 3 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. fajnie, ekspresyjnie. Podoba mi się prostota i figlarny urok "ramki" tego tekstu. Pomarudziłbym nad tytułem, który chyba niepotrzebny w takiej postaci (ale po co?;) Dobrze Cię tu widzieć Najserdeczniej/G.
Lady_Supay Opublikowano 3 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2006 Grześku, cieszę się z Twojego komentarza (jak zwykle;). Tytuł, fakt - naiwny, ale jest mi chyba za gorąco, by bardziej się wysilać. Wiesz, że to jedyne, co do czego miałam wątpliwości? ;) Fajnie, że jesteś. E.
kashmire Opublikowano 3 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2006 ciekawy, ekspresyjny obraz stworzyłaś.podoba się. pozdrawiam:)
Veronique Sijka Opublikowano 3 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2006 wspaniała ta twoja orkiestra pod gołym, letnim niebem szczególnie upodobałam sobie "a grzmot zlewa się z rytmem" pozdrawiam
Espena_Sway Opublikowano 3 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2006 wiersz klimatyczny, wyraźny. obfituje w obrazy. dobry serdeczności Espena Sway :)
Chanah Letkowska Opublikowano 3 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2006 Bardzo sie podoba. Pozdrawiam, Chanah.
Piast Opublikowano 3 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2006 Taak! Taki zywioł to jest to właśnie, jeden z nielicznych najpiękniejszych "fajerwerków" na niebie. Kiedyś o czwartej rano myłem samochód bez szlaucha, bo dawało z nieba, że hej... Też lubię ten błysk w oczach, nawet gdy niebo nie pęka na pół... hehehe A kiedy - grzmot zlewa się z rytmem z każdą minutą głębiej to już dopiero jest lux! Tak lubię ( i tak, jak napisałaś ) - pozdrawiam Piast
Agnes Opublikowano 3 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2006 lubię a jakże :) wiersz wywołuje spore emocje samą treścią, tym o czym a nie tym jak. jest zapewne bliski wielu czytelnikom. ja też odnajduję tu coś swojego. tytuł troszkę zbyt trywialny jak dla mnie. wolałabym małą "zmyłkę". :))) ściskam Lady Ewo -agnes
Rekomendowane odpowiedzi