Leszek Opublikowano 23 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2006 Z niekłamaną przyjemnością oznajmiam, że Turniej Jednego Wiersza w ramach Gliwickiej Nocy Poetów wygrała znana nam wszystkim z Org-u Espena Sway, decyzją jury pod przewodnictwem Zdzisława Jaskuły. W turmieju wzięły udział 23 osoby. Espeno jako pierwszy pogratuluję Tobie sukcesu. :) PS Najwięcej stracili jednak Ci którzy nie dojechali do Gliwic, gdyż nie zobaczyli się z Espeną, która oprócz tego, ze pisze piękne wiersze, to jeszcze jest niezwykle urodziwą dziewczyną, skromną i bardzo miłą. :)
Olesia Apropos Opublikowano 23 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2006 gratulacje Espeno:))) żałuje, że nie dotarłam
adam sosna Opublikowano 23 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2006 jaka szkoda! chodzić nie mogę nie byłem gratuluję
Ewa_Kos Opublikowano 23 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2006 Nasze serdeczne gratulacje.Cieszymy się z sukcesu. Pozdrawiamy serdecznie i żeby Cię wena nie opuściła NIGDY! EK ( CHS )
Espena_Sway Opublikowano 23 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2006 oj, cieszę się ogromnie z tego wszystkiego, nie przypuszczałam, że będzie taki wątek na forum :P chciałam podziękować w tym miejscu wszystkim, którzy tworzą to forum. zdaję sobie sprawę, że gdyby nie ono, nie pisałabym teraz tak jak piszę. specjalne, osobne podziękowania należą się dwóm osobom, a mianowicie Tomaszowi Bieli i Jay Jay'owi Kapuścińskiemu, którzy to wierzyli we mnie od początku pisania - buziaki :*
le_mal Opublikowano 23 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2006 Espeno,gratulacje!!!!!!! Jesteśmy dumni;))))))))))
Chanah Letkowska Opublikowano 23 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2006 Gratuluje Espeno!/ chociaz my sie chyba nie znamy(?)/ Pozdrawiam, Chanah.
Julia Valentine Opublikowano 23 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2006 serdecznie gratuluję :)
Beenie M Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2006 Espeno, bardzo cieszę się z Twojego sukcesu, niewątpliwie zasłużony, a poza tym wierzą w Ciebie nie tylko te dwie wymienione wyżej osoby, ja również widzę Twoją świetlaną przyszłość poetycką (teraźniejszość znam). Gratuluję serdecznie i życzę nieustającej weny twórczej.
Espena_Sway Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2006 dzięki, dzięki nie chodzi o to, że wierzą tylko te dwie osoby. ale one mnie od początku najbardziej wspierały, dawały rady :)
Stefan_Rewiński Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2006 To ja kapelusz z głowy.
Coolt Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2006 Brawo Espenko. A możesz się podzielić z nami tym cuden, które wygrało turniej? Chętnie je przeczytam :) Pozdrawiam ciepło Coolt
GASPAR_VAN_DER_SAR Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2006 Gratuluję zwycięstwa. Może zaprezentujesz wiersz, który wygrał? Pozdrawiam ciepło, Kaspar. :)
Espena_Sway Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2006 hmm, wiersz pewnie znacie, z nieco innej formie. a tak oto wczoraj się prezentował Bez raportu doręczenia Przyznaję, źle oceniałam jesień. Ale teraz to nieistotne. Popatrz, drzewa znowu zrzucają języki na ziemię, a ja nie myślę o oblizanych ustach. Kiedy jadę Toszecką, już nie czekam na ciebie. W perspektywie widzę kościół i przypominają mi się opuszczone msze. Bo zmarłych najłatwiej się wspomina przy czystej, pozostawiając wino na inne okazje. Mówię prosto z wiaduktu, jednak mnie nie odbierasz. Widać odległości lubią się pomnażać. pozdrawiam Was :)
Gość Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2006 gratuluje Espeno wygranej ;-) sciskam i pozdrawiam serdecznie.
Bartosz Wojciechowski Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2006 Znamy, znamy (o ile pamiętam, tu również zebrał oklaski - wniosek: org jest opiniotwórczy;) Ja zamiatam piórem posadzkę i życzę dalszych sukcesów!:)
John_Maria_S. Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2006 Gratuliren!!!Dawno ogłosiłem cię...Queen !!! No i jeszcze z Górnego Śląska !!! Nie mogło być inaczej.Brawo ! Brawo !
Espena_Sway Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2006 Kasiu, Bartoszu, Johnie - dziękuję :)
BlackSoul Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2006 Espeno ........ szok zawisł mi na oczach i troszkę je naciągnął ;) Gratuluję i życzę kolejnych sukcesów :)
Espena_Sway Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki. byłaś na turnieju ?
Rekomendowane odpowiedzi