Jego Alter Ego Opublikowano 15 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2006 limit jest dobry,bez dwóch zdań.Ale..czy ktoś jeszcze tak jak ja będzie do końca życia wyprowadzał wierszydła z warsztatu?;))))
BlackSoul Opublikowano 15 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2006 no pewnie ja .... ale ciiii nikt tego nie słyszał =P P.S. ale dzisiaj cieplutkooo i duszno - heh chyba udam się na piwko =)
Bartosz Wojciechowski Opublikowano 15 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2006 A co z tym limitem? Jakieś zmiany? Mateńko, wszystko, tylko nie to, 6 dni jest cacy. ps. BlackSoul, poczekaj, idę z tobą!:)
BlackSoul Opublikowano 15 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2006 Nie no limit jest fajny , tylko szkoda że mi weny brakuje =/ P.S. Bartoszu nie wiem czy moja koleżanka zgodzi się na obcego faceta w jej domku ;P
Bartosz Wojciechowski Opublikowano 15 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2006 Oj tam, przecież pod prysznic jej nie wejdę (chociaż zaczynam o takiej chłodnej kąpieli marzyć - wreszcie upał!:))) No i przyjdę z własnym piwem! ;)
Jego Alter Ego Opublikowano 15 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2006 limit bez zmian,mi nic przynajmniej nie wiadomo na ten temat.Tylko warsztat sie zmienia w drugie P:) P jak piwko,to jest mysl!
BlackSoul Opublikowano 15 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2006 Mmmmm prysznic , do tego z osobą towarzyszącą =P (jestem zaaa) Nie no jak przynosisz swoje to wiesz jeszcze 2 za wstęp i możesz wejść ;) Jak to warsztat się zmienia , proszę o słowo wyjaśnienia .
zak stanisława Opublikowano 15 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a weżmiecie mnie ze sobą? za 6 dni?
M._Krzywak Opublikowano 15 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Myślisz, że nie wiedzą po co jest warsztat ? Pewnie nie :)
Olesia Apropos Opublikowano 15 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2006 limit jest naprawdę ok tylko warsztat faktycznie zamienia się w P ale co to za różnica;P tylko po co tea dział bez limitu to nadal nie rozumiem;)
M._Krzywak Opublikowano 15 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bo tam powinni dawac wiersze autorzy, ktorzy sa pewni całości. Dlatego na chłopski rozum są to właśnie "wiersze gotowe" Czyli warsztat zostaje, albo powinien zostawac dla tych, ktorzy faktycznie chcą coś sobie poprawic. A tak są zrzucani, bo nie ma czasu, albo dziwią się, gdzie to żeśmy trafili, czytając utwory hm, innych "warsztatowców" i opini pod nimi.
M._Krzywak Opublikowano 15 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2006 albo kupa wierszy, hehehehheeh
M._Krzywak Opublikowano 15 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. stos? kupa
M._Krzywak Opublikowano 15 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. kupa duży stos? dutka i stosina?= pióro? dudki to tańcują :)
Rekomendowane odpowiedzi