ula Opublikowano 24 Maja 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2006 obiecaj przypudrujesz wszystkie swoje pomarszczone musujące kłamstwa na połysk wypierzesz kleksy nienawiści złości szlamu wyrzucisz na śmietnik sprzedasz w targowy wtorek zapakujesz wyślesz schowasz obiecaj coś
ula Opublikowano 24 Maja 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2006 zwykle piszę wiersze niezrozumiałe sensem dla czytelników, choć dla mnie proste w odbiorze jak kij od miotły... hej, co jest nie tak? pomocy (ps czy ten wiersz jest zrozumiały?)
jacek_sojan Opublikowano 24 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2006 CIEKAWIE TO zrealizowałaś; dobrze! ; :) J.S
Jaro Sław Opublikowano 25 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2006 Nie piszesz ani niezrozumiale, ani źle, po prostu czasem nie znajduję słów.... daj się oswoić ze stylem i treścią....
ula Opublikowano 25 Maja 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2006 dobra, będę się oswajać, ale tresurą musi się zająć ktoś inny.. Kto na ochotnika? ;-)))
Stefan_Rewiński Opublikowano 25 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2006 Fajny, myślę sobie, czy nie lepiej na końcu: "obiecaj coś", bo kilka propozycji dajesz. Pozdrowienia, Stefan. No może jeszcze, nie za balustradę, a "na śmietnik"
ula Opublikowano 25 Maja 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2006 masz rację Stefanku (mogę tak do Ciebie mówić?) z tym "obiecaj coś", ale czy "na śmietnik"?.... hmmmm zastanowię się, pomyślę....
Stefan_Rewiński Opublikowano 25 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Możesz tak mówić, wiesz, za balustradę, to trochę niezbyt ekologiczie.
ula Opublikowano 25 Maja 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2006 och, rzeczywiście! święta racja- kto wie, co za tą balustradą mogłoby się znajdować... ;-) zmieniam w trybie natychmiastowym!
Stefan_Rewiński Opublikowano 25 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2006 Nie wiem jak innym, mi się bardziej podoba teraz, pozdsrawiam, Stefan.
Atena Opublikowano 27 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. taka moja propozycja wersyfikacyjna ;)
Rekomendowane odpowiedzi