le_mal Opublikowano 9 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 Dzie wuszka! gdzie Ona wywija chyba znowu czepiła się kija a zabawa Ją mija.
Stefan_Rewiński Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 może ona jest w ramionach
le_mal Opublikowano 9 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 a ramiona jak pas ratunkowy wtedy Dzie wuszce wszystko może przyjść do głowy.
M._Krzywak Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 pewnie znowu nie ma czasu z kijkiem ciągnie ją do lasu... ale zawsze jest nadzieja bo leśniczy kij odbiera no bo drzewa niszczą stale nawet takie strasznie małe i zajączki zabijają kijem je po uszach walą wszędzie krew wszędzie posoka zmyka zwierzaczek bez oka tak to tam się w lesie dzieje dzieci buszu lubią knieje
Aleksander_Szumanski Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 Jeden rzekł dzie wuszce Nie bądż taka skora Jeszcze sie doigrasz Jakiegoś potwora On cię będzie piescił On cię będzie mamił Potem jak wypieści Się z Ewą zabawi. Życzliwy
M._Krzywak Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 a potem ratunku a potem pomocy bo jakże ja wejdę do lasu w nocy?
le_mal Opublikowano 9 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 w lesie czeka Filon nie czesz dziewczę włosów nie będzie on z tobą w lesie zbierać kłosów.
stanislawa zak Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 dzie wuszka widocznie ma dość naszych ponurych mość
le_mal Opublikowano 9 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 chyba o tej porze jeszcze w polu nie orze.
le_mal Opublikowano 9 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 a jak Dzie wuszka tu wskoczy to wydrapie nam oczy.
Tali Maciej Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 oprócz oczu, wyrwie włosy będzie słychać straszne głosy krzyki jęki jakieś brzdęki a my będziemy w popłochu wrzuceni do jej lochu
M._Krzywak Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 Stary Satyr ją ucapi i po strachu...
le_mal Opublikowano 9 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 powrócił do nas zajączek z lasu -mówiłam zrobi trochę hałasu!
M._Krzywak Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 a kto chwalił się ostatnio że zajączkowi światło zgasło takie biedne i puchate co po łączce sobie skacze a tu "hurra" - ciach, trach, łup i z zajączka siny trup...
Jacek Mucha Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 ja wam zdradzę tajemnicę gdyż zajrzałem pod spódnicę nieobecność to jest cena za posadę supermena ;)
Tali Maciej Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 super super bohatera co złoczyńcą wnet doskwiera super babka latająca nie skrzywdziła by zająca
Jacek Mucha Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 ... a może Dzie wuszka jest takim zajęczym odpowiednikiem supermena? Swój strój zmienia w karmniku dla saren, nosi okulary (obowiązkowo, dla niepoznaki) i ogólnie wypakowany z niej zając?
Jacek Mucha Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 Lecz choćby przyszło tysiąc poetów I każdy zjadłby tysiąc kotletów, I każdy nie wiem jak się natężał, To nie udźwigną - taki to ciężar! Wspomniałaś coś o maszynie. Chodziło mi oczywiście o ciężar gatunkowy ;)
Jacek Mucha Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 - Maaaaamooooo... A Dzie wuszka się ze mnie nabija! - Nie płacz Jacuś, ona po prostu Ci zazdrości. No, odłoż już fajkie i idź spać... - Dobranoc :P
Stefan_Rewiński Opublikowano 10 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2006 jak to do pyska a patriotyzm technika ojczysta
Rekomendowane odpowiedzi