czas Opublikowano 4 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2006 Zniknij z mego świata nim za późno będzie. Moje zmysły rozszalałe już przejmują całą władzę. Już za późno jest! Już nie powiem "nie". Wszystko czego chcę to spalić się.
M._Krzywak Opublikowano 4 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2006 Acha, to znikam... Ale poważnie - słabiutko, że aż się boje komentowac. Jeżeli jest taka tematyka, to odważniej, śmielej, z ogniem, a nie w bladych ośmiu wersach... Bo już nie zapytam: a jaki to świat jest podmiotu lirycznego?
Jacek Mucha Opublikowano 4 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2006 Może autor (autorka) chciała dobrze... ale wyszło... ech... :) Dużo czytaj, zwłazcza poezji wszelakiej. Powodzenia w przyszłości. Pozdrawiam. jam
kalina kowalska Opublikowano 4 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2006 więc najwyższy czas splić się i w las :D pzdr
Sceptic Opublikowano 4 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2006 Niebieskie oczy miała, a potem wyjechała A kiedy powóciła do domu moja miła w brzuchu jej coś siedziało odnóża cztery miało I nic mi nie zostało zacząłem pić kakao joł joł, czekdiz ałt
Anna_M. Opublikowano 4 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2006 nie trzeba może tych inwersji
Stanisław Kamykowski Opublikowano 4 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2006 bez wyrazu końcówka upewniła mnie, że dużo tym ośmiu wersom brakuje do przyzwoitości
Rekomendowane odpowiedzi