vacker_flickan Opublikowano 10 Grudnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2005 jak zapewne niektórzy mieli okazję przeczytać, parę dni temu dokonałem publicznej ekspozycji czegoś, co można nazwać klasycznym odbiciem przepraszam za to tych wszystkich, których to obeszło i tych, którzy mieli to w dupie klasyczne odbicie zdarza mi się mniej więcej raz w roku, w razie gdyby się to powtórzyło, proszę o tolerancję i dystans, właściwie to proszę o to, żeby się nie przejmować — ten typ tak ma niniejszym przyznaję się publicznie do tego, że jestem niezrównoważony to oznacza, że lepiej się ze mną nie wiązać, nie zbliżać się, kiedy się uśmiecham lub mam ostre narzędzie w ręku, nie pożyczać mi pieniędzy, etc. pokój wam
Tali Maciej Opublikowano 10 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2005 depre cha cha cha, na zime jest standardem u wielu osób trochę mnie twoje wystąpienie zdziwiło, zawsze kojarzyłeś mi się jako buchający ogniem mefisto, a tu czytam i uwierzyć nie mogę, aż mi się łezka zakręciła w oku fajnie że jesteś, bo nie było już kogo krytykować (hie hie) nisko się kłaniam i pozdrawiam
vacker_flickan Opublikowano 10 Grudnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jestem w objęciach depre już od trzech lat, do tego się można przyzwyczaić, zima już na mnie nie robi takiego wrażenia;) hehehehe, mefisto pozory, jestem z natury ciepły i czuły:D pozdr
adam sangreal Opublikowano 10 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2005 Niech żyje pseudo reklama.
vacker_flickan Opublikowano 10 Grudnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. niech żyje, ale co to takiego?
Arena Solweig Opublikowano 10 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2005 Pseudo-reklama albo i nie - każdy to ma, przebywając często tutaj (i nie tylko), ale nie wszyscy mają odwagę… głośno. Błogosławieni, którzy mają dobrych pasterzy ;) Pozdrawiam serdecznie Arena
kalina kowalska Opublikowano 10 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2005 próbowałeś tę deprechę słodyczami po gębie? to co napisałeś, to bardzo uczciwe wyznanie z twojej strony jest - nigdy ci pieniędzy nie pożyczę:) welcome home veckarze :-)
vacker_flickan Opublikowano 10 Grudnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2005 pust vsegda budet sonce...:D (czy jakoś tak, translit już nie ten) depre dwubiegunowa ma to do siebie, że po okresie apatii i doła przychodzi euforia;)
Tali Maciej Opublikowano 10 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2005 ja deprechę wyleczyłem pisząc grafomańskie opowiadania o śmierci, wylałem z siebie problem na papier nisko się kłaniam i pozdrawiam
vacker_flickan Opublikowano 10 Grudnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. to chyba nie był przypadek kliniczny:)
vacker_flickan Opublikowano 10 Grudnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. hehe, spróbować zawsze można, zresztą to nieuniknione, każdego to czeka:)
Julia Valentine Opublikowano 10 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2005 tak czy inaczej z depresją można żyć pozdrawiam i cieszę się, żeś wrócił Vacker
M._Krzywak Opublikowano 10 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2005 A jaki to ma sens??? Bo nie mogę złapac...
Michał_Zawadowski Opublikowano 11 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. błogosławieni, którzy złapią albowiem nie będą złapani.
vacker_flickan Opublikowano 11 Grudnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2005 błogosławieni, którzy poszukują sensu albowiem go nie odnajdą
M._Krzywak Opublikowano 11 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2005 Wytłumaczę mój wpis tutaj - w pewnym sensie Panie V. F. działasz Pan kontrowersyjnie, a z drugiej strony trzeba miec sporo odwagi do takich rzeczy. A trzecia strona - to bycie poetą... Pozdrawiam serdecznie!!!
vacker_flickan Opublikowano 11 Grudnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2005 nie bardzo rozumiem, na czym polegają moje kontrowersyjne działania, ale za pozdrowienia dziękuję:)
M._Krzywak Opublikowano 12 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2005 Np. Pana "Pożegnanie", cos niesamowitego... Nie dołączyłem się do chóru, bo jeszcze Pana na tyle nie znam, choc czytywałem poezje. W każdym razie na pewno się miniemy nie raz (mam nadzieję) i cieszę się, że Pan wrócił. Po raz kolejny pozdrawiam!!!
vacker_flickan Opublikowano 12 Grudnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2005 ja bym powiedział, że to była kontrAwersja, nie kontrowersja
Rekomendowane odpowiedzi