Ten utwór został doceniony przez użytkowników. KOBIETA Opublikowano 11 Lutego Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 11 Lutego (edytowane) W chmurach dostrzegam siebie, taką rozpuszczoną. Rozchylone uda czekają tylko na deszcz. Dotknięta tobą zaróżowiona skóra zasługuje na to by zwiędnąć. Edytowane 11 Lutego przez KOBIETA (wyświetl historię edycji) 9
Wędrowiec.1984 Opublikowano 11 Lutego Zgłoś Opublikowano 11 Lutego @KOBIETAJest dokładnie tak, jak mówiłem wcześniej, z pisaniem o uczuciach przez kobiety, tylko dlaczego zwiędnąć? Brzmi pesymistycznie, na tle całej reszty. 1
violetta Opublikowano 11 Lutego Zgłoś Opublikowano 11 Lutego @KOBIETA deszcz daje rozkosz, taki wiosenny, cieplutki:)
Myszolak Opublikowano 11 Lutego Zgłoś Opublikowano 11 Lutego @Wędrowiec.1984 Może nie aż tak pesymistycznie, w końcu kwiaty więdną po rozkwicie :) 1
KOBIETA Opublikowano 12 Lutego Autor Zgłoś Opublikowano 12 Lutego @Wędrowiec.1984 : ) ale to jest przecież pesymistyczny wiersz ! pozdrawiam :) @violetta Violetta :) rozkosz i rozkoszny deszcz ? ;) @Myszolak Nie wszystkie ;) pozdrawiam :) 2
KOBIETA Opublikowano 12 Lutego Autor Zgłoś Opublikowano 12 Lutego @Radosław och Radosław…czasami trzeba …dać sobie klapsa ;)
Radosław Opublikowano 12 Lutego Zgłoś Opublikowano 12 Lutego @KOBIETA Czytałem ten wiersz , z jakąś troską o Ciebie 1
KOBIETA Opublikowano 12 Lutego Autor Zgłoś Opublikowano 12 Lutego @Radosław dziękuję Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. och chyba tylko Ty masz jeszcze do mnie…cierpliwość;) ja do siebie już tracę…;)
Alicja_Wysocka Opublikowano 12 Lutego Zgłoś Opublikowano 12 Lutego @KOBIETA Mam jednoznaczne skojarzenia, ale nie powiem więcej :) 1
KOBIETA Opublikowano 12 Lutego Autor Zgłoś Opublikowano 12 Lutego @Alicja_Wysocka :) pomilczymy sobie lepiej.?! ja i Ty :) proszę:) 1
FaLcorN Opublikowano 12 Lutego Zgłoś Opublikowano 12 Lutego Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. "Od mego ciała do twego droga jak ręka prosta" Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
FaLcorN Opublikowano 12 Lutego Zgłoś Opublikowano 12 Lutego @KOBIETA Nie widziałam Cię ani razu, ale dałabym z Tobą — gazu.
KOBIETA Opublikowano 12 Lutego Autor Zgłoś Opublikowano 12 Lutego @FaLcorN Kornel …:) jesteś bardzo…konfliktowy;) 1
KOBIETA Opublikowano 12 Lutego Autor Zgłoś Opublikowano 12 Lutego @FaLcorN w sumie… to bez znaczenia:) prawda? albo jednak ma to istotne znaczenie…;) ? 1
FaLcorN Opublikowano 12 Lutego Zgłoś Opublikowano 12 Lutego @KOBIETA Mądra kobieta wie jak zażegnać każdy konflikt, prawda? 1
bazyl_prost Opublikowano 12 Lutego Zgłoś Opublikowano 12 Lutego (edytowane) @KOBIETA fajnie was widzieć... "a zostanie tylko, tylko fotografia to jest to jest bardzo mało" ... a jednak jest życie, tak mi się o Madzi przypomniało Edytowane 12 Lutego przez bazyl_prost (wyświetl historię edycji) 1
Rekomendowane odpowiedzi