stanislawa zak Opublikowano 28 Czerwca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2005 kiedy znajomość zmienia się w miłość uczucie dojrzewa jak owoc? chciałabym złapać tę chwilę i trzymać mocno! kiedy - pytam ciebie- szare myszy myśli nadgryzają czas miłość - zgniłym owocem rozeptanym w nas? chciałabym odrzucić tę chwilę jak najdalej od siebie!
stanislawa zak Opublikowano 28 Czerwca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2005 i cóż kochani, powiedzcie coś, odczucia negatywne, gniot,?
stanislawa zak Opublikowano 28 Czerwca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2005 no tak e! tam a tu?
karola karo Opublikowano 28 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2005 Witam poetycką S :-) Chciałam go lekko zmodyfikować lecz sie zapędziłam i nagle zaczęłam pisać coś z innej zupełnie bajki. Przyda mu sie mała operacja plastyczna - odsysanie rymów, mała korekta motywów i będzie sobie żył szczęśliwie :-) Zdrówki
Tomasz_Biela Opublikowano 28 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2005 ponieważ coraz bardziej lubię być poetyckim hirurgieem to coś poleczę tutaj na moje gusta...;) czy znajomość zmienia się w dojzały owoc miłości? tylko gnieść ugniatać formować byle nie do bladości za pytaniem do ciebie gonią szare myszy myśli nadgryzając czas miłość zgniły owoc chciałabym nie być robakiem twojego głodu
kall Opublikowano 29 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2005 spodobał mi się twój wiersz Stasiu... ale postanowiłam go trochę przerobić. nawet trochę bardzo. tak... mały dialog kallowymix na dobry początek dnia ;) kiedy - kupiłaś gazetę? znajomość zmienia się w miłość uczucie dojrzewa jak owocapropos, gdzie schowałaś pomarańcze? chciałabym złapać tę chwilę i trzymać mocno!co z obiadem? kiedy - pytam ciebie- szare myszy myśli nadgryzają czasnakryj do stołu, proszę miłość - zgniłym owocem rozeptanym w nas? chciałbym odrzucić tę chwilę smacznego jak najdalej od siebie
Arena Solweig Opublikowano 29 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2005 Pobawiłam sią Stasiu Twoim wierszem - może natchnie Cię do pewnych zmian. Pozdrawiam serdecznie Arenaznajomy juz ukochany dojrzewa owoc trzymać mocno w garści tę chwilę kiedy – tonuję głos mysie myśli nadgryzają czas już gnije owoc pod naszą podeszwą odrzucić jak najdalej poza tę chwilę
stanislawa zak Opublikowano 29 Czerwca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2005 oj! kochani ale mi miło w tej duchowej i cielesnej niedyspozycji(właśnie wypacam emocje) kicham na wszystko zwłaszcza na bąbelki w nosie!psikusowa pogoda ! ale wasze o mnie starania ocucą mnie i uleczą chorą duszę, jak wam dziękować za tyle starań?! Areno! Kall,Karo,Tomku dobrze że pobawiliście się moim wierszem cięszę się że coś z niego wydobyliście i to jak pięknie, zabieram wszystko! z podziękowaniami!!!!
stanislawa zak Opublikowano 30 Czerwca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2005 i co nie będzie więcej wersji? jestem niezaspokojona!pozdra
kall Opublikowano 30 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2005 kallowymix II, czyli : więcej zmian i więcej innowacji, więcej myśli, więcej kallowości :)znajomość zmienna - miłość uczucie dojrzewa jak owoc? cieszyć się blaskiem wspólnych świec zazwyczaj szare myśli nadgryzają czas zmienna - zgniłym owocem rozeptanym? póki nie gasną ogrzać się płomieniem
stanislawa zak Opublikowano 30 Czerwca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2005 kallowy mix jest biuty i fulllll!!! taki ciepły z... to co zimne było!dzięki pozdrawiam goro....
kall Opublikowano 30 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2005 a dla ciebie Stasiu thank i you :p a co ;) również pozdrawiam goro... kall
stanislawa zak Opublikowano 1 Lipca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2005 i co nikt sie nie pobawi jeszcze?pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi