Isaac Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 w wyścieleniu mroku w powiewie sromotnościw otchłani żądzywlepiony w parkan cienia lśniszmało śmierdzisz mało pachniesztrzeźwo i pijanie chodziszlekko dychasz ślady pozostawione są tylko wgnieceniem okruchem małym zaledwie skinieniemsłowa w czynach zamkniętedusza w niewidokua ty sam na drodze wciąż nie rozwiniętej
Kai_Fist Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Myślę, że jeszcze coś nam tu napiszesz.Twój wiersz zaciekawia. Nie wiem tylko czy pozytywnie, czy negatywnie.Pozdrawiam.
Paulina Karpiuk Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Czytam go i czytam i sama nie wiem co mam o nim powiedzieć... Nie w moim typie ale czekam na kolejne! Pozdrawiam cieplutko
Adam_Szadkowski Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Tekst o niczym ważnym. Wiersz o niczym. Sklecone słowa w formułę wiersza białego. Nic.Czekam na kolejne, lepsze (mam nadzieję).Adam
Anna Sarań Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Ja bym napisała ten wiersz od nowa, bo coś w nim jest wartego uwagi. Wyrzuciłabym ten fragment:w wyścieleniu mroku w powiewie sromotnościw otchłani żądzyJest zbyt podniosły, nie pasuje do pozostałych wersów. aha i jeszcze dusze w niewidoku- zamienić na coś innego. Oczywiście nie musisz tego uwzględniać Pozdrawiam.
Isaac Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Dziękuje za wszystkie opinie. Miło mi, że przeczytaliście to co napisałem. Pozdrawiam!
Rekomendowane odpowiedzi