Leszczym Opublikowano 5 godzin temu Zgłoś Opublikowano 5 godzin temu Najpierw sądziłem, że ona A ma mnie za kartę płatniczą. I że ona jest terminalem. Myliłem się okrutnie. Nic bardziej mylnego nie ma. Ale faktem jest, że chciała żebym się zbliżył. Warszawa – Stegny, 12.01.2026r. 5
Marek.zak1 Opublikowano 5 godzin temu Zgłoś Opublikowano 5 godzin temu Co sądzisz o nazwaniu takich, jak A, zbliżeniówkami? 1
Leszczym Opublikowano 5 godzin temu Autor Zgłoś Opublikowano 5 godzin temu @Marek.zak1 Oj nie to za daleko. Zresztą za ten wierszyk też mi się oberwie. Nawet za ten żartobliwy niewiele znaczący wierszyk.
Berenika97 Opublikowano 3 godziny temu Zgłoś Opublikowano 3 godziny temu @Leszczym Mistrzowskie wykorzystanie terminologii bankowej do opisu relacji. Tylko trzeba uważać, żeby nie przekroczyć limitu dziennego! Pozdrawiam. :)
Rafael Marius Opublikowano 1 godzinę temu Zgłoś Opublikowano 1 godzinę temu @Leszczym Git, Git. Masz kiepełę.
Jacek_Suchowicz Opublikowano 1 godzinę temu Zgłoś Opublikowano 1 godzinę temu dwuznaczne i z uśmiechem - tak trzymać ona to zawsze terminalem ty niby kartą co w nim znika i dalej nie wnikajmy wcale bo możesz coś przypadkiem zyskać :)))
Rekomendowane odpowiedzi