aksja Opublikowano 14 Czerwca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2005 Leszek Dentman kroczy Ma takie surowe oczy Wskazuje poprawia Nad treścią tekstu się nie zastanawia. A ja biegam kręcę się sapię Swego wątku nie łapię Znaleźć wątek w Katharsis Wielka sztuka Leszek do mnie na pewno zapuka! Pedro Salazar Siedzi zamknięty w wigmanie Pisze dialogi na kolanie Na Dentmana się nie obraża Pięknymi krajobrazami Nas obdarza. Jak to w tygryska zwyczaju j.renata Od niechcenia szepce: - Gdybyś nie był na obrazku Zaraz bym Ciebie zjadła głuptasku! Leszek odpowiada: - A ja nie chcę! Dziś po Forum drepce Anna Romanek pokazać nogi nie chce. - To nie trąba. To jest bomba! Anna cała w pąsach Odpowiedź roztrząsa. marri huana: - O wypraszam to sobie Ja na Forum nic nie robię? - A kto z Ambrożym pluł i po głowie się drapał? - Tu mi coś nie pasuje! Leszek się frasuje: - Ale czegoś mi w tekście brakuje... Freney Przygląda się patrzy analizuje Czy aby Leszek Lepiej nie komentuje. Teraz bierze mieszek Żeby wysupłać na nowe wydanie encyklopedii Ashera Którego nędza w Londynie poniewiera. By wspomóc wirtualnych pisarzy Żaden byk w tekście - się nie przemknie Wszystkie zauważy I na pewno rozważy! Jay Jay za to kłania się dziękuje Na Parnas Leszkowi drogę toruje. Dentman To literacki gość który daje Nam w kość! P.S. Dziękuję Wszystkim, którzy zaakceptowali mój pomysł. A cieplutki uśmiech dla Ashera i Jay Jay i wielki cmok dla Krzysztofa!
asher Opublikowano 14 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2005 No nareszcie ta farsa. A Miszczu gdzie?
Leszek_Dentman Opublikowano 14 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2005 Jako gówny oskarżony- milczę, więc jestem.
aksja Opublikowano 14 Czerwca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2005 miszczu oniemiał !!! tak sądzę moze ty go zachecisz do komentarza !! poproszę !
Kazimierz Kościuszko Opublikowano 14 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2005 Kiedy wreszcie zwrócisz uwagę na inerpunkcję? Reszta do wytrzymania. Pozdrowienia i powodzenia. Jak zacznę Cie troche surowiej traktować , to może i mnie oficjalnie pozdrowisz ,haha.
asher Opublikowano 14 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2005 Miszczu, nie badz taki, daj odpór owaki!
Leszek_Dentman Opublikowano 14 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2005 A ja idę szukać piaskownicy. Wsadzę głowęw piasek.
aksja Opublikowano 14 Czerwca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2005 Kazimierz ! dzięki za kubeł zimnej wodyy
asher Opublikowano 14 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2005 A Kazimierz, gdyby nie byl Wisla, tylko teksty wrzucal, tez by sie doczekal peanow. Trza zapracowac :)
Leszek_Dentman Opublikowano 14 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2005 aksjo- reaksjo- nistko! czy to naprawdę wszystko? Czy jeszcze masz pociąg, by dać nam dal- szy ciąg?
Kazimierz Kościuszko Opublikowano 14 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2005 Asher dziękuję , jak trza , to trzeba . Może zacznę. Ekipa super. Pozdrawiam wszystkich, nie tylko Aksję.
aksja Opublikowano 14 Czerwca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2005 asher dzieki! marii myslę że nie obraziłam cię ? Leszek twoje dziadycz.4 1/2 były dla mnie inspiracją do napisania kabaretu ukradłam twój tytuł .... ale chyba się nie gniewasz ! czy bedzie dalszy ciąg? poczekam na drugą część twojego kabaretu .
Jay Jay Kapuściński Opublikowano 14 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2005 Miszczu się chyba nie spodziewał :)) a przecież jeszcze nie jedna niespodzianka się gotuje.
Leszek_Dentman Opublikowano 14 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2005 Dziadów juz nie będzie, bo i po co? Wystarczy rozejrzec się dokoła. Pełno ich wszędzie. Na razie jestem w piekle i nie wiem, czy uda mi się z niego wydostać.
Leszek_Dentman Opublikowano 14 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2005 Niech żywi nie tracą nadziei.
aksja Opublikowano 14 Czerwca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2005 i ja do nich się zaliczam ! bo inaczej opuści mnie Wena Twórcza ! i nikt nie dostanie dalszych ciągów
Leszek_Dentman Opublikowano 14 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2005 bo inaczej opuści mnie Wena Twórcza ! i nikt nie dostanie dalszych ciągów Za to będą cięgi?
Leszek_Dentman Opublikowano 14 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2005 Przy okazji- chcecie wiedzieć skąd wziął się taki tytuł? Domyślam się, że chcecie. Otóż hasło TO NIE MY TONIEMY jest zawołaniem ratowników Wodnego Pogotowia Ratunkowego. ;-))))))))
ot i anka Opublikowano 14 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2005 znam kabaret To nie my i także taki o nazwie toniemy, a tu patrze, atonieto:)))) Podoba mi się :) pozdroooo wiooonka
Rekomendowane odpowiedzi