Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Kwiatuszek Opublikowano 12 Września 2025 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 12 Września 2025 Narysowałam szczęście jak drepcze po plaży, bosymi stópkami choć je piasek parzy. Biegnie roześmiane, aż mu błyszczą oczy, nie przejmuje się wcale, że je fala zmoczy. Pędzi co sił w nogach i rozkłada ręce, chcąc w nie chwycić wielką, kolorową tęczę. Moje piękne szczęście, choć trochę koślawe, wyjdziesz kiedyś lepiej gdy kredki naprawię. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziwnówek 30.08.2025r. 17
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 12 Września 2025 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2025 Witaj - uroczy wiersz - Pzdr.serdecznie. 1
Rafael Marius Opublikowano 12 Września 2025 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2025 @Kwiatuszek Sympatyczny wierszyk. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Życzę powodzenia. 1
Berenika97 Opublikowano 12 Września 2025 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2025 @Kwiatuszek Niech kredki się cieszą, (nawet te nienaprawione) że w Twojej są dłoni, bo szczęście i bez nich już pięknie się broni. 1
Deonix_ Opublikowano 12 Września 2025 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2025 Fajny wiersz, oparty na ciekawym pomyśle :) Pisany z prostotą i radością, z perspektywy dziecka, tak jakby. A co do "figury" szczęścia, to się nie ma co czepiać, że koślawe i cieszyć się, że jest i to własnego autorstwa :) Pozdrawiam Deo :) 1
infelia Opublikowano 12 Września 2025 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2025 @Kwiatuszek Podziel się tymi kredkami, proszę. 1
Jacek_Suchowicz Opublikowano 12 Września 2025 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2025 szczęście przeurocze co po plaży biegasz a swymi rączkami pragniesz dotknąć nieba póki co z rozkoszą już całe się wdzięczysz do cudnej na niebie kolorowej tęczy :))) 1
Alicja_Wysocka Opublikowano 12 Września 2025 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2025 @Kwiatuszek Och, jaki szczęśliwy ten Twój wierszyk. Mam teraz przed oczami obraz dzieci, które zawsze wbiegają do kałuży, tupią nóżkami i rozchlapują wodę. Zazdroszczę im wtedy, że są dziećmi, że dorośli mogą im się tylko przyglądać pobłażliwie :) Ładne zdjęcie z uśmiechem nieba 1
Annna2 Opublikowano 13 Września 2025 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2025 @Kwiatuszek a brzozy są silne- pokrzywione przez wiatr i sztormy, a jednak trwają. I bywa też tak, że majestatyczne i mocne dęby- przewali je wiatr. 1
Sylwester_Lasota Opublikowano 13 Września 2025 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2025 Ładne... wiersz i zdjęcie. Pozdrawiam 1
andrew Opublikowano 14 Września 2025 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2025 @Kwiatuszek ... wspomnienia spacerują plażą pamiętają piękne chwile zabawiały mewy piasek grzał stopy morska bryza chłodziła pragnienia a my ... ... Pozdrawiam serdecznie Miłego dnia @Kwiatuszek ... wspomnienia spacerują plażą pamiętają piękne chwile zabawiały mewy piasek grzał stopy morska bryza chłodziła pragnienia a my ... ... Pozdrawiam serdecznie Miłego dnia 1
Kwiatuszek Opublikowano 15 Września 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Września 2025 @Waldemar_Talar_Talar Dziękuję Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pozdrawiam serdecznie! @Rafael Marius Cieszę się, że zajrzałeś. Dziękuję za miły komentarz, pozdrawiam @Berenika97 Staram się jak mogę;-) Bardzo dziękuję i miłego wieczoru życzę:-) @Deonix_ Masz całkowitą rację. Trzeba się cieszyć z tego co się ma. Dziękuję i pozdrawiam @infelia Kiedyś była taka bajeczka " Zaczarowany ołówek". Pamiętam, że marzyłam żeby mieć dokładnie taki. Dziękuję i pozdrawiam serdecznie;-) 2
Kwiatuszek Opublikowano 15 Września 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Września 2025 @Jacek_Suchowicz Dokładnie tak:-))) Dziękuję i pozdrawiam! @Alicja_Wysocka Bardzo lubię do dziś takie dziecięce zabawy:-) Dziękuję Ci bardzo i miłego wieczoru życzę:-) @Annna2 Dziękuję za odwiedziny i pozdrawiam milutko Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @Sylwester_Lasota Pierwszy raz nad morzem miałam okazję zobaczyć tęczę. Przepiękne zjawisko! Dziękuję i pozdrawiam;-) @andrew ...a my, szukaliśmy chwili wytchnienia. Dziękuję i pozdrawiam!
Łukasz Wiesław Jasiński Opublikowano 19 Października 2025 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2025 Ładne zdjęcie Łukasz Jasiński 1
Tectosmith Opublikowano 19 Października 2025 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2025 @KwiatuszekBardzo ładnie. Miło znowu zobaczyć ten optymistyczny przekaz. Pozdrawiam serdecznie. 1
Wiechu J. K. Opublikowano 19 Października 2025 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2025 @Kwiatuszek Nie tylko dla dorosłych! Wierszyk, który przywołuje uśmiech na twarzy. Pozdrawiam! Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
Kwiatuszek Opublikowano 20 Października 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Października 2025 @Łukasz Wiesław Jasiński Dziękuję ślicznie:-) Pozdrawiam! @Tectosmith Cieszę się, że zajrzałeś i zostawiłeś miłe słówko;-) Dzięki i pozdrawiam! @Wiesław J.K. Bardzo mi miło:-) Dziękuję również i pozdrawiam! 3
Łukasz Wiesław Jasiński Opublikowano 20 Października 2025 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2025 A proszę bardzo... Łukasz Jasiński 1
Rekomendowane odpowiedzi