Jacek_Suchowicz Opublikowano 8 Września 2025 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2025 możesz sobie na wszystko przysięgać że już nigdy do końca... na pewno... lecz się wstrzymaj bo nie wiesz co gęba znów wymyśli bo lubi przyjemność jeśli zdasz ów życiowy egzamin i głupoty nie chlapnie twa mowa wtedy sprawdzisz co warte jest słowo samą siebie znów zaczniesz szanować :)) 1
viola arvensis Opublikowano 8 Września 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Września 2025 @Tomasz Goraj dzięki za przesympatyczny komentarz Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Co do sukienki i warkoczyków, to chyba jednak nieee. Zostanę przy jeansach i koszulce @Jacek_Suchowicz o! Każda klamczucha powinna to czytać
viola arvensis Opublikowano 8 Września 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Września 2025 @Tomasz Goraj a i tak myślę jeszcze, że nawet najmilsza buźka stanie się gębowata, jak bedzie klamać Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
lena2_ Opublikowano 8 Września 2025 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2025 Bardzo fajny wiersz, niby lekko napisany a jednak o sprawach ważnych:):) też się przyłapuje na drobnych półprawdach:):) serdecznosci Violu:) 1
viola arvensis Opublikowano 8 Września 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Września 2025 @lena2_ dziekuję Kochana Leno 🩵
viola arvensis Opublikowano 8 Września 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Września 2025 (edytowane) @lena2_ taka mi jeszcze myśl się nasunęła na wieczornym spacerze, że chyba każdy artysta lubi czasem coś podkolorować, jesli jest szaro-buro. Dlatego myślę, że @Alicja_Wysocka doskonale też skomentowała ten utwór. Bo skoro juz kolorować to tylko tworząc Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Edytowane 8 Września 2025 przez viola arvensis (wyświetl historię edycji)
Leszczym Opublikowano 9 Września 2025 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2025 @viola arvensis Nie jestem w stu procentach przekonany czy nie ma płaszczyzn pożytecznych kłamstw, za którymi też nie przepadam, ale ogólnie świetnie, bo leciusieńko napisany tekst. Z dużym, bardzo dużym podobaniem :) 1
viola arvensis Opublikowano 9 Września 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Września 2025 @Claire osobiście brzydzę się kłamstwem, czy boli czy nie boli i myślę, że nie trzeba - lepiej milczeć. I zgadza się, że wszyscy czasem palną kłamstwem ale naprawdę to bardziej diabelskie niż ludzkie. Serdecznie dziękuję, za komentarz. Pozdrowienia. @Leszczym bardzo bardzo dziękuję :) 1
Stary_Kredens Opublikowano 14 Września 2025 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2025 @viola arvensis wiersz bliski mojej pisaninie , podobał mi się bardzo, nie tylko z tego powodu lubię po prostu wiersze jasne przejrzyste, dobrze napisane tzn. lekko z rytmem rymy też są atutem chociaż nie są konieczne w odróżnieniu od rytmu,i mówiące o czymś istotnym niekoniecznie w sposób poważny. Pozdrawiam serdecznie Kredens 1
viola arvensis Opublikowano 14 Września 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Września 2025 @Stary_Kredens bardzo serdecznie dziękuję Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Rekomendowane odpowiedzi