Ten utwór został doceniony przez użytkowników. viola arvensis Opublikowano 2 Sierpnia 2025 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2025 (edytowane) może napiszę do ciebie wiersz jak gdyby list, z tych niewysłanych może zapomnisz się tuż przed snem w moich pragnieniach skąpo ubranych może podejdziesz bliżej, gdzie ja cała tęsknotą tkana cię czekam i tak zakończy się zimna gra w której się ciebie z bólem wyrzekam może mi zdążysz osuszyć łzy które wylewam w dół samotności i może zachcesz przekonać czas żeby zawrócił dla tej miłości może napiszę w końcu ten wiersz nieskładny, smutny, niedokochany może spróbujesz poskładać swiat na sto tysięcy uczuć złamany. Edytowane 4 Października 2025 przez viola arvensis (wyświetl historię edycji) 16
Kwiatuszek Opublikowano 2 Sierpnia 2025 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2025 @viola arvensis Bardzo ładnie napisane, pozdrawiam serdecznie! 2
Berenika97 Opublikowano 2 Sierpnia 2025 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2025 @viola arvensisTwoje "nieskładne, smutne niedokochane" wiersze są tak naprawdę piękne, prawdziwe, mądre, wzruszające, odważne .... Wiem to, ponieważ z przyjemnością do nich wracam. Pozdrawiam. 2
viola arvensis Opublikowano 2 Sierpnia 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2025 @Kwiatuszek dziekuję. Romantycznych wierszy nigdy nie mam dość Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @Berenika97 Bardzo Ci serdecznie dziękuję za tak mile słowa 2
Robert Witold Gorzkowski Opublikowano 2 Sierpnia 2025 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2025 (edytowane) @viola arvensis aż serce się kraje z bólu cudowny wiersz jestem pod wrażeniem. Edytowane 2 Sierpnia 2025 przez Robert Witold Gorzkowski (wyświetl historię edycji) 1
Stracony Opublikowano 2 Sierpnia 2025 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2025 @viola arvensis To nie jest pierwszy dobry wiersz Twojego autorstwa. Masz polot do pisania wierszy, jak to nazwę, klasycznych, tradycyjnych. Dostrzegam w tym pisaniu ogromną zaletę. 1
viola arvensis Opublikowano 2 Sierpnia 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2025 @Robert Witold Gorzkowski Bardzo dziękuję. Rownież za Twoją piekną wrażliwość Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @Stracony dziękuję. Piszę tak jak umiem i przeważnie- jak mi serce dyktuje 1
Jacek_Suchowicz Opublikowano 2 Sierpnia 2025 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2025 ładnie właśnie skroiłaś w końcu ten wiersz jak cudną suknię z beli szyfonu bo świat naprawę przepiękny jest i sam się złoży gdy serca płoną :)) 1
viola arvensis Opublikowano 2 Sierpnia 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2025 @Jacek_Suchowicz ślicznie, pogodnie i pozytywnie.Dziekuję Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
viola arvensis Opublikowano 2 Sierpnia 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2025 @Roma "czuły" piękne słowo i czułość jest cudowna Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bardzo Ci dziękuję.
viola arvensis Opublikowano 2 Sierpnia 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2025 @sisy89 dziekuję Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Alicja_Wysocka Opublikowano 3 Sierpnia 2025 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2025 @viola arvensis Bo Viola jak napisze, to naczytać się nie mogę, brawo! Serdeczności :) 1
Annna2 Opublikowano 3 Sierpnia 2025 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2025 @viola arvensis pięknie i poetycko 1
viola arvensis Opublikowano 3 Sierpnia 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2025 @Alicja_Wysocka vice versa Kochana Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Migrena Opublikowano 3 Sierpnia 2025 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2025 @viola arvensis delikatne, liryczne wołanie z pogranicza tęsknoty i nadziei. Potrząsa ludzkimi emocjami. Pozdrawiam. 1
viola arvensis Opublikowano 3 Sierpnia 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2025 @Migrena dziękuję 🩵 1
Wiechu J. K. Opublikowano 3 Sierpnia 2025 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2025 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @viola arvensis W tym śnie, bo przecież życie to sen w przebudzonej rzeczywistości, każda chwila jest cenna i nie warto tego marnować. Pozdrawiam Cię serdecznie Viola, a wiersz piękny. 1
Leszczym Opublikowano 3 Sierpnia 2025 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2025 @viola arvensis A mnie z kolei te wiersze napawają w sumie radością, pocieszne są bardzo, od dawna je cenię :) 1
viola arvensis Opublikowano 3 Sierpnia 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2025 @Leszczym no to mnie cieszą Twoje słowa niezwykle Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
Rekomendowane odpowiedzi