Gość Opublikowano 6 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2005 obserwuję ją od środka zawieszony w bezruchu przeglądam się w sobie tymczasem wszystkie igły chowają się mówiąc zasłużyłeś
Samo zło Opublikowano 6 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2005 takie to hm...smaczne całkiem, przyjemne;). pozdrawiam
jasiu zły Opublikowano 6 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2005 Ciekawe maleństwo. Ja zastrzeżeń nie mam.
Ona_Kot Opublikowano 6 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2005 ja mam zastrzeżenia: dlaczegozawieszony w bezruchu? nie można być po prostu zawieszonym? czy stan zawieszenia nie zawiera w sobie jakiegoś elementu braku ruchu? (bo mnie się zdaje, że tak) pozdrawiam serdecznie
Wiktor Desiczewski Opublikowano 6 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2005 miniatura, która do mnie trafia hehe.. a to wyczyn :P nie mam zastrzerzeń.. no może tylko to samo co przedmówczyni.. bez tego "bez ruchu" też by ładnie brzmiało pzdr wiktor
Patryk_Nikodem Opublikowano 6 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Oczywiście, że można być zawieszonym zarówno w ruchu jak i w bezruchu. Jednak mi również nie podoba się to sformułowanie. Reszta całkiem, całkiem - końcówka ok. pozdrawiam
ot i anka Opublikowano 6 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2005 można być zawieszonym na linie i się ruszać:) (głupi żart, ale wiersz fajny:)
Vera_Ikon Opublikowano 6 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2005 Bardzo fajnie Ci to wyszlo. Ode mnie duży + pozdr
Rekomendowane odpowiedzi