Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Lidia Maria Concertina Opublikowano 16 Czerwca 2024 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2024 Kto wie, może kiedyś ubrałabym się w świt i lazur nieba? Gdzieś na innej kuli ziemskiej ... Czy mi tego trzeba? Dramat bywa śmieszny: zmieniam dzwonki w telefonie, płaczę Kładę się spać obok pytania: ''czy go jeszcze kiedyś zobaczę?'' Śmieszność dzielona przez 180 stopni ... Upał. On przecież nigdy nie zadzwoni. A w każdym razie nie tutaj, więc ... Tłukę szklanki i wazy. Furia - najlepsza maść na miłosne urazy Najgorzej jest pocałować kogoś, kto mieszka pod biegunem Życie już nigdy nie będzie takie samo ... Po wyprowadzce od rozumu. Zakochać się do szaleństwa Słuchać tej samej płyty Ekstaza i dramat - co noc prawowity Najgorzej spędzać całe doby, wieczne dwadzieścia cztery godziny - myśląc o braku wzajemności Bez orzekania o winie... 10
hania kluseczka Opublikowano 16 Czerwca 2024 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2024 znam ten stan, aż za dobrze, chociaż moja miłość jednak wg mnie, była odwzajemniona, wiem, że kocha mnie do dziś, choć ja, z wielki bólem stwierdzam, że jego kochać, przestałam i nawet mi wstyd, jak śmiałam przestać, go kochać, mam straszne poczucie winy i poczucie nielojalności wobec niego, chociaż kiedyś się prawie modliłam, aby o nim zapomnieć, a jak zapomniałam, niewymuszenie, to tak strasznie mi go szkoda i nas :) 2
befana_di_campi Opublikowano 16 Czerwca 2024 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. owo!!! Niezłe myslenice podczas kreatywnej lektury
Nefretete Opublikowano 16 Czerwca 2024 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2024 @Lidia Maria Concertina Napiszę ci krótko! Życiowy i bardzo dobry tekst. Mnie poruszył. Pozdrawiam cię
corival Opublikowano 17 Czerwca 2024 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2024 @Lidia Maria Concertina Niby oczywistości, ale podoba mi się ich ujęcie... Jakoś ciężko mi się myśli, ale mam nadzieję, że się wreszcie rozpędzę w komentarzach... Pozdrawiam :) 1
wierszyki Opublikowano 17 Czerwca 2024 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2024 W dzisiejszym świecie wszystko jest możliwe, z wyjątkiem przyznania się, że jest się zakochanym. Zakochanie to ciągła niepewność. :-) 1
Rekomendowane odpowiedzi