Ten utwór został doceniony przez użytkowników. aniat. Opublikowano 29 Listopada 2023 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2023 Gdybyś tylko wiedział… Ile myśli w mojej głowie o tobie. Ile westchnień nad niedopitą kawą. Ile snów ułożonych pod poduszką. Ile dni pustych co płyną niemrawo. Gdybyś tylko czuł… Jak łza z tęsknotą spływa po policzku. Jak obejmuje Cię moje spojrzenie. Jak każdy dowód twojego istnienia serce moje delikatnie wprawia w drżenie. Gdybyś tylko wiedział… Poprawiłbyś lekko kosmyk moich włosów i powiedział: „ Daj spokój”. 12
Deonix_ Opublikowano 29 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2023 Rozczulające. Bliskie mi są takie rozmyślania. Pozdrawiam Deo
aniat. Opublikowano 29 Listopada 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2023 @Deonix_ Dziękuję. Milo mi.
Wędrowiec.1984 Opublikowano 29 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2023 @aniat. Piękne i bardzo romantyczne.
kwintesencja Opublikowano 29 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2023 @aniat. podoba mi się najbardziej ostatni wers :)
aniat. Opublikowano 30 Listopada 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2023 @Wędrowiec.1984 dziękuję @kwintesencja ale to krytyka czy pochwała? Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
kwintesencja Opublikowano 30 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2023 @kwintesencja przecież pochwała @aniat. serduszko pod postem zostawione
aniat. Opublikowano 30 Listopada 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2023 @kwintesencja @kwintesencja Dzięki Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. . Pozdrawiam. 1
iwonaroma Opublikowano 30 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2023 Gdyby nie ostatnia strofa mogłoby brzmieć nieco ckliwie a tak... jest cudnie :) Mężczyzna potrafi (no, może nie każdy ;)) uspokoić, urealnić, wręcz sprowadzić na ziemię:) 1
aniat. Opublikowano 30 Listopada 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2023 @iwonaroma Dokładnie, świetnie to odczytałaś.. Właśnie o to mi chodziło. Dziękuję. 1
Bożena De-Tre Opublikowano 2 Lutego 2024 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2024 @aniat. Gdybyś tylko wiedział….ile myśli w mojej głowie o mnie.Tak mi się podoba-:)I zakończenie: dałbyś sobie spokój Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @Bożena De-Tre Fajny kobiecy nie dla każdej-:)Żalu łzy na sznur nawlekę zrobię z nich korale….pozdrawiam serdecznie..
Łukasz Wiesław Jasiński Opublikowano 1 Kwietnia 2024 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2024 (edytowane) Gdybyś tylko wiedziała, ileż ran nosi moje Ciało, ileż spraw na głowie ma mój Umysł, ileż bólu skrywa moja Dusza, gdybyś tylko wiedziała... Łukasz Jasiński Edytowane 1 Kwietnia 2024 przez Łukasz Jasiński (wyświetl historię edycji)
Rekomendowane odpowiedzi