Andrzej_Wojnowski Opublikowano 26 Października 2023 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2023 Urodziłeś się z nim w sercu oni stwierdzą chory gen i natychmiast będą leczyć bo to zaraźliwy jest w szkole w mózg Ci zamontują niewolnictwa mikro chip nie zadziała - wersja druga na każdego znajdą bicz dalej myślisz zamiast słuchać dalej szukasz innych prawd obsmarują na fejsbuku dziś tak liga życia gra nie ulegasz głosom mędrców którzy wciąż zbawiają świat nie chcesz trybem być w zegarze to wybrałeś będziesz sam 6
Marek.zak1 Opublikowano 27 Października 2023 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2023 Jestem na FB i tam ludzie występują pod własnymi nazwiskami i nie spotkałem się z hejtem. On jest tam, gdzie wpisy są anonimowe, a piszący czują się bezkarni. Co do W, ważna dla mniejszości. Reszta chce przeżyć w spokoju. Pozdrawiam 1
Andrzej_Wojnowski Opublikowano 27 Października 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Października 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Zgadzam się z Tobą , tylko ta reszta która chce przeżyć w spokoju daje głowę. Ten taniec śmierci ciągle trwa. Teraz na Ukrainie i w Palestynie. Pozdrawiam 1
Kwiatuszek Opublikowano 27 Października 2023 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2023 @Andrzej_Wojnowski Niestety taka prawda. Ci, co nie idą za tłumem zostają sami. Ładne, pozdrawiam! 1
duszka Opublikowano 27 Października 2023 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2023 @Andrzej_Wojnowski Myślę, że nigdy nie jesteśmy zupełnie sami, bo nigdy nie różnimy się całkowicie od innych, czyli mamy wiele ze soba wspólnego... Chyba ,że tego sobie nie uświadamiamy - wtedy jesteśmy nie tyle sami, co samotni. Pozdrawaim :) 1
Rafael Marius Opublikowano 27 Października 2023 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ludzi zbuntowanych przeciw systemowi trochę na świecie jest, trzeba poszukać, jak ktoś chce to znajdzie. Rzecz jasna większość populacji daje się zniewolić machinie propagandy. 1
Rekomendowane odpowiedzi