Sylwester_Lasota Opublikowano 22 Października 2023 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2023 jednak daleko nie poszła, ten rozwód, to chyba lipa, tu nawet w najtrwalszych związkach też się zdarzają dni ciche albo po prostu usnęła i drzemie gdzieś sobie w Tobie a przy niej drzemie poezja może obudzą się obie i wierszy kosze przyniosą pięknych rymami pachnących perlących się rytmu rosą czekamy my czytający Znów mi się te perły wkradły w treść, ale ponoć... przynoszą szczęście ;). W zależności od przesądu, chociaż też przesądny nie jestem. Właściwie, to te negatywne przesądy w stosunku do nich, to tylko w Polsce, reszta świata odbiera je j.w., czyli pozytywnie. Miło Cię znów czytać :) Pozdrawiam. 2
Alicja_Wysocka Opublikowano 23 Października 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Października 2023 @Sylwester_Lasota ojej jak miło i jeszcze z takim pięknym prezentem. Co do pereł, to mam kilka, bo jestem jak sroka i nawet mi z tym dobrze. Może te łzy biorą się stąd, że kobieta płacze, że jeszcze ich nie ma, a jak już dostanie, to płacze ze szczęścia. Tak sobie to wytłumaczyłam. Wszystkiego co najlepsze dla Ciebie, dziękuję Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
Tymczasem Opublikowano 23 Października 2023 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2023 @Alicja_Wysocka Jesteś pierszą osobą w moim życiu która zadedykowała dla mnie swój wiersz i jest to niesamowicie miłe. A "ON" być może wcale nie istnieje albo ............ pisze wiersze dla innej ........ ;)
Alicja_Wysocka Opublikowano 23 Października 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Października 2023 @Tymczasem Tym bardziej mi miło Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Nata_Kruk Opublikowano 27 Października 2023 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2023 O braku weny różne już tutaj były, lepsze, gorsze... ten, wg mnie można 'położyć' w czołówce. Jest super, Ala.
Alicja_Wysocka Opublikowano 27 Października 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Października 2023 @Nata_Kruk No to pogłaskałaś mnie, Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Rekomendowane odpowiedzi