Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Tymczasem Opublikowano 7 Października 2023 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 7 Października 2023 Modlitwa wieczorna Cisza nastała, pogasły światła, pod ciepłą kołdrę zapraszam sen. Ciemnieje łuna wielkiego miasta, pora pożegnać kolejny dzień Jeszcze spóźnione myśli się myślą, ciężka powieka opada w dół. Ostatnie słowa modlitwy cichną - dzięki Ci Boże za żywot mój. A jeśli jutra dla mnie nie będzie i dziś zasypiam ostatni raz, weź mnie do siebie mój dobry Panie- grzechy zapomnij a duszę zbaw. 8
iwonaroma Opublikowano 7 Października 2023 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2023 Śliczna modlitwa i wiersz :) Podpisuję się pod taką modlitwą jak pod swoją (mogę? :))
Wędrowiec.1984 Opublikowano 7 Października 2023 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2023 @Tymczasem Pięknie.
Tymczasem Opublikowano 7 Października 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Października 2023 @iwonaroma Bardzo proszę... to prosta modlitwa dla każdego. Kilka prostych słów przed snem zanim powieki opadną......
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 7 Października 2023 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2023 Witam - fajny wiersz - Pozdr.
Tymczasem Opublikowano 7 Października 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Października 2023 @Waldemar_Talar_Talar dziękuję ;)
Gość Opublikowano 7 Października 2023 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. i właśnie dlatego, że prosta to piękna płynąca prosto z serca
Rafael Marius Opublikowano 7 Października 2023 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2023 @Tymczasem Bardzo ładnie napisane. Choć to nie moja duchowość i bajka, to z szacunkiem do wszystkich wierzących inaczej.
Kwiatuszek Opublikowano 8 Października 2023 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2023 @Tymczasem Cudowna modlitwa! Bardzo mi się podoba! Pozdrawiam serdecznie:-)
poezja.tanczy Opublikowano 9 Października 2023 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2023 @Tymczasem Piękna ta Twoja modlitwa Miło wiedzieć, że ktoś słucha
Rekomendowane odpowiedzi