Elephant Opublikowano 20 Maja 2023 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2023 Jeśli ściany nie mają kąta, to liczy się przekątna a nie przeciwprostokątna która może być wtedy przykątną lub pokątną wprost proporcjonalną do wartości kont i częstotliwości kątności przy kontośliwej sposobności. Gdy pełen kąt, nie brak pełnych kont.:-) 6
Nata_Kruk Opublikowano 21 Maja 2023 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2023 Bardzo sprytnie zapisane... konta.. :) 1
corival Opublikowano 22 Maja 2023 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2023 @Elephant Tak zakątowałeś kwestię kont, że prawie postawiłeś mnie do kąta. Pozdrawiam :) 1
Leszczym Opublikowano 22 Maja 2023 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2023 @Elephant Wyższa matematyka ;)))) @Elephant no i dodać należy, że często, naprawdę często matematycy są świetnymi poetami ;) 1
Elephant Opublikowano 22 Maja 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Przewrotnie napisałeś;-) Dziękuję i pozdrawiam serdecznie. No trochę mnie poniosło, masz rację.:-) Pozdrawiam serdecznie. Dziękuję. Trochę to może zakręcone ale fajnie, że mogłaś się uśmiechnąć.:-) Pozdrawiam serdecznie. 1
Ewelina Opublikowano 23 Maja 2023 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2023 @Elephant z matematyki raczej słaba byłam - zwłaszcza z geometrii Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. , ale Twój mi się podoba. Pozdrawiam :) 1
Elephant Opublikowano 23 Maja 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Miałem podobnie ale sytuacja zmusiła mnie kiedyś do podszkolenia.:-) Dziękuję, za polubienie. Pozdrawiam serdecznie 1
Rekomendowane odpowiedzi